OBH Nordica ja keittiösi

OBH Nordica on pohjoismainen brändi, joka on tunnettu innovatiivisista tuotteistaan ja älykkäistä ratkaisuistaan. Yritys perustettiin vuonna 1959, kun ruotsalainen Nordica ja tanskalainen OBH yhdistivät voimansa vuonna 2002. Tällä hetkellä OBH Nordica toimii useissa maissa, kuten Ruotsissa, Tanskassa, Norjassa ja Suomessa, sekä lisäksi Kiinassa.

Yrityksen menestyksen takana on sen kyky tarjota korkealaatuisia tuotteita, jotka helpottavat arkea. OBH Nordica on sitoutunut jatkuvaan tuotekehitykseen ja tuo markkinoille uusia tuotteita useita kertoja vuodessa. Yrityksen laaja tuotevalikoima kattaa kodin kaikki huoneet ja tarpeet.

Katso tästä ajankohtaiset OBH Nordica tuotekampanjat ja alennukset

Innovatiiviset tuotteet

OBH Nordica suunnittelee tuotteita, jotka tekevät jokaisesta päivästä helpompaa ja nautinnollisempaa. Aamiaisen valmistus on vaivatonta, kun käytössä on OBH Nordican modernit keittiökoneet, kuten kahvinkeittimet ja leivänpaahtimet. Hiusten muotoilu sujuu nopeasti ja tyylikkäästi yrityksen hiustenhoitolaitteilla, mukaan lukien Björn Axén -tuotteet.

Yritys tunnetaan myös laajasta valikoimastaan kodin siivouksessa. OBH Nordican pölynimurit ja muut siivouslaitteet tekevät kodin puhtaanapidosta helppoa ja tehokasta. Lisäksi yrityksen innovatiiviset ratkaisut näkyvät älykkäissä kodinkoneissa, jotka yhdistävät tyylikkyyden ja käytännöllisyyden.

Kestävä kehitys ja Second Life -konsepti

Kiertotalous on keskeinen osa OBH Nordican toimintaa. Yritys on kehittänyt Second Life -konseptin, jonka tavoitteena on estää uudenveroisten tuotteiden päätyminen sähkö- ja elektroniikkajätteeseen. Pohjoismaissa syntyy vuosittain 12-19 kg sähkö- ja elektroniikkajätettä asukasta kohden, ja tästä jätemäärästä kierrätetään vain 10-25 %.

Second Life -tuotteiden avulla OBH Nordica edistää ympäristöystävällisyyttä ja vähentää ympäristöhaittoja. Näin yritys myös tukee huoltopalvelualan kasvua ja luo uusia työpaikkoja. Kiertotalouden edistäminen on tärkeää kestävän kehityksen saavuttamiseksi ja ympäristön suojelemiseksi.

Laadun takuu ja asiakastyytyväisyys

OBH Nordica uskoo tuotteidensa laatuun ja tarjoaa aina vähintään kahden vuoden takuun kaikille tuotteilleen. Yrityksen kampanja ”Kokeile kotona 100 päivää” antaa asiakkaille mahdollisuuden testata tuotteita kotona ilman riskiä. Jos asiakas ei ole tyytyväinen tuotteeseen, hän saa rahansa takaisin.

Tämä takuupolitiikka on osoitus OBH Nordican sitoutumisesta asiakastyytyväisyyteen ja laadukkaisiin tuotteisiin. Yrityksen tavoitteena on tarjota kuluttajille parasta mahdollista käyttökokemusta ja varmistaa, että tuotteet täyttävät heidän odotuksensa.

Laaja tuotevalikoima

OBH Nordican verkkokaupassa on saatavilla yli 200 tuotetta, jotka kattavat kodin kaikki tarpeet. Kahvinkeittimet, ruoanvalmistuslaitteet, hiustenhoitolaitteet ja pölynimurit ovat vain muutamia esimerkkejä yrityksen monipuolisesta valikoimasta. Kaikki tuotteet ovat saatavilla edulliseen hintaan, ja asiakkaat voivat hyödyntää eksklusiivisia alennuskoodeja.

Yritys tuo markkinoille uusia tuotteita useita kertoja vuodessa, mikä pitää valikoiman tuoreena ja innovatiivisena. OBH Nordican tuotteet yhdistävät tyylikkään muotoilun ja käytännöllisyyden, mikä tekee niistä erinomaisen valinnan kaikkiin koteihin.

Katso tästä ajankohtaiset OBH Nordica tuotekampanjat ja alennukset

Yhteenveto

OBH Nordica on vahva ja luotettava pohjoismainen brändi, joka on sitoutunut tarjoamaan innovatiivisia ja korkealaatuisia tuotteita. Yrityksen laaja tuotevalikoima, kestävä kehitys ja asiakastyytyväisyys tekevät siitä erinomaisen valinnan kaikille kuluttajille. OBH Nordican tuotteet tekevät arjesta helpompaa ja nautinnollisempaa, olipa kyseessä sitten aamiaisen valmistus, hiusten muotoilu tai kodin siivous.

5 kommenttia artikkeliin ”OBH Nordica ja keittiösi”

Vastaa

Edullisesti matkalle - lentäen