Jääkiekon MM-kisat 2024: Leijonat jahtaavat kultaa Tshekin mailla

Jääkiekon MM-kisat 2024 lähestyvät kovaa vauhtia, ja Leijonat valmistautuvat puolustamaan viime vuoden kultamitaleitaan Tshekin Prahassa ja Ostravassa. Turnaus pelataan 10.-26. toukokuuta, ja luvassa on jälleen kerran jännittäviä jääkiekkokamppailuja maailman parhaiden maajoukkueiden välillä.

Leijonat haasteessa

Vaikka Leijonat onkin hallitseva mestari, heillä on edessään kova haaste. Mukaan kisoihin on tänä vuonna noussut kaksi vahvaa joukkuetta: Iso-Britannia ja Puola. Myös perinteiset jääkiekkomaat, kuten Kanada, Ruotsi ja Venäjä, ovat varmasti mukana kärkikamppailussa.

Leijonien päävalmentajana toimii tänä vuonna Jukka Jalonen, jolla on kokemusta mm. viime vuoden MM-kisoista apuvalmentajana. Jalonen on luotsannut Leijonat voittoon myös alle 20-vuotiaiden MM-kisoissa vuonna 2016.

Joukkueessa on tuttuja nimiä viime vuosien MM-kisoista, kuten Mikko Rantanen, Sebastian Aho ja Patrik Laine. Myös nuoria lupauksia on mukana, ja heiltä odotetaan paljon.

Leijonat pelaa alkulohkossaan Tshekin, Sveitsin, Itävallan, Latvian, Ranskan ja Norjan kanssa. Lohko on erittäin tasainen, ja jokainen peli on voitettava, jos haluaa jatkaa pelejä pudotuspeleissä.

Tshekki ennakkosuosikki

Tshekki on kotikisojen paineissa, mutta heillä on myös vahva joukkue, jolta odotetaan paljon. Joukkueessa on paljon NHL-pelaajia, kuten David Pastrnak, Jakub Voracek ja Tomas Hertl.

Muita mitalikandidaatteja ovat mm. Kanada, Ruotsi, USA ja Venäjä. Nämä maat ovat kaikki voittaneet jääkiekon MM-kultaa viime vuosina, ja ne tulevat varmasti taistelemaan kovasti voitosta.

Jääkiekko tulospalvelu seuraa kisoja reaaliajassa

Eri jääkiekko tulospalvelu sivuilta voit seurata kaikkien MM-kisojen otteluiden tuloksia reaaliajassa. Sivustolta löydät myös tilastoja pelaajista ja joukkueista sekä muita kisoihin liittyviä uutisia.

Muuta huomioitavaa

Jääkiekon MM-kisat 2024 ovat jälleen kerran hieno tilaisuus seurata maailman parasta jääkiekkoa. Toivottavasti Leijonat onnistuu puolustamaan kultamitaleitaan ja tuo iloa suomalaisille jääkiekkofaneille!

Vastaa

Edullisesti matkalle - lentäen