Nyt edullisesti suoratoistoviihdettä kotiin: SkyShowtimen tilaus vain 3.95€/kk

-> tämä artikkeli sisältää mainoslinkin SkyShowtime palveluun

Palkitut amerikkalaiset yksinoikeussarjat ensimmäisenä

Suurimmat menestyselokuvat, joita et voi striimata muualla

Kuumimmat uudet, paikalliset alkuperäistuotannot

Rakastetuimmat koko perheen suosikit yhdessä paikassa

Katso kaikki tilausvaihtoehdot SkyShowtimelle tästä

SkyShowtime on suoratoistopalvelu, joka yhdistää useiden johtavien studioiden voiman, mukaan lukien Universal Pictures, Dreamworks, Sky Studios, Peacock, Nickelodeon, SHOWTIME®, Paramount+ ja Paramount Pictures. Palvelu tarjoaa laajan ja monipuolisen katalogin, johon kuuluu uusia ja yksinoikeudella saatavilla olevia TV-sarjoja ja elokuvia, lasten- ja perheviihdettä, tosielämän tarinoita sekä dokumentteja.

SkyShowtime tarjoaa siis käyttäjilleen mahdollisuuden sukeltaa erilaisten tarinoiden maailmaan. Voit löytää jännittäviä elokuvia, koukuttavia sarjoja, perheystävällistä sisältöä ja paljon muuta. Palvelu tulee olemaan saatavilla useissa Euroopan maissa, mukaan lukien Tanska, Suomi, Norja, Ruotsi, Portugali ja Alankomaat alkaen syyskuusta 2022.

Katselu mahdollisuudet

SkyShowtime on käytettävissä monilla eri alustoilla. Voit kirjautua tilillesi osoitteessa skyshowtime.com ja aloittaa katselun omalla tietokoneellasi tai millä tahansa internetiin liitetyllä laitteella. SkyShowtime-sovellus on saatavilla äly-TV:lle, älypuhelimille, tableteille ja suoratoistosoittimille.

Lisäksi palvelu tarjoaa mahdollisuuden ladata suosikkielokuvia ja -ohjelmia iOS- ja Android-laitteille. Ladattu sisältö on katsottavissa myös silloin, kun et ole yhteydessä internetiin, mikä tekee palvelusta erittäin joustavan.

Saatavuus Euroopassa

SkyShowtime lanseerataan ensin Pohjoismaissa ja jatkaa laajentumistaan muualle Eurooppaan. Palvelu tulee saataville Espanjaan, Andorraan sekä Keski- ja Itä-Eurooppaan tulevina kuukausina ja vuoden 2023 aikana. Jos asut EU-alueella, palvelu on käytettävissäsi myös muissa EU-maissa, joissa SkyShowtime on saatavilla.

Näin ollen, jos olet matkalla toisessa EU-maassa, voit jatkaa SkyShowtimen käyttöä ilman rajoituksia, mikä lisää palvelun joustavuutta ja käyttömukavuutta.

Sisältötarjonta

Mitä tulee sisältöön, SkyShowtime tarjoaa monipuolista viihdettä kaikenikäisille. Olipa kyseessä sitten viimeisimmät toimintaelokuvat, perheystävälliset elokuvat tai TV-sarjat, palvelusta löytyy varmasti jotain kiinnostavaa. Onko ShyShowTime paras suoratoistopalvelu ? Ota siitä itse selvää!

Esimerkkejä tarjonnasta:

Yhteenveto

SkyShowtime on monipuolinen ja kattava suoratoistopalvelu, joka tarjoaa:

  • Laajan valikoiman sisältöä useilta eri studioilta
  • Mahdollisuuden katsella sisältöä eri laitteilla
  • Sisältöä ladattavaksi ja katsottavaksi offline-tilassa
  • Saatavuuden useissa EU-maissa

Se on siis erinomainen valinta niille, jotka etsivät laadukasta viihdettä monipuolisesta katalogista.

Katso kaikki tilausvaihtoehdot SkyShowtimelle tästä

Yksi kommentti artikkeliin ”Nyt edullisesti suoratoistoviihdettä kotiin: SkyShowtimen tilaus vain 3.95€/kk”

Vastaa

Edullisesti matkalle - lentäen