OnePlus Watch 2 -älykello: Tyylikäs ja tehokas kumppani

OnePlus Watch on älykello, joka on suunniteltu niille, jotka etsivät tyylikästä ja tehokasta laitetta pysyäkseen yhteydessä ja seuratakseen kuntoaan. Kellossa on klassinen muotoilu, laadukkaat materiaalit ja pitkä akun kesto, ja se tarjoaa laajan valikoiman ominaisuuksia, kuten sisäänrakennetun GPS:n, sykemittarin ja SpO2-mittarin.

Muotoilu ja rakenne

OnePlus Watchissa on klassinen pyöreä muotoilu, joka on valmistettu ruostumattomasta teräksestä ja korkealaatuisesta lasista. Kello on saatavana useissa eri väreissä, joten löydät varmasti tyyliisi sopivan. Kellossa on 1,39 tuuman AMOLED-näyttö, joka on kirkas ja selkeä jopa auringonvalossa.

Ominaisuudet

OnePlus Watchissa on runsaasti ominaisuuksia, jotka auttavat sinua pysymään yhteydessä ja seuratakseen kuntoaan. Kellolla voi vastata puheluihin ja tekstiviesteihin, seurata askeleitasi ja kaloreitasi, seurata untasi ja paljon muuta. Kellolla on myös sisäänrakennettu GPS, joten voit seurata reittejäsi ja harjoitteluitasi.

Akun kesto

OnePlus Watchissa on jopa 45 tunnin akun kesto, joten voit käyttää sitä koko päivän ilman lataamista. Kello latautuu nopeasti, joten voit ladata sen nopeasti liikkeellä ollessasi.

Yhteensopivuus

OnePlus Watch älykello on yhteensopiva Android- ja iOS-laitteiden kanssa. Voit ladata OnePlus Watch -sovelluksen Google Play Kaupasta tai App Storesta.

OnePlus Watch 2 vs. OnePlus Watch: Eroavaisuuksien taulukko

OminaisuusOnePlus WatchOnePlus Watch 2
MuotoiluPyöreä, ruostumaton teräsPyöreä, ruostumaton teräs
Näyttö1,39 tuuman AMOLED1,75 tuuman AMOLED
Akun kestoJopa 45 tuntiaJopa 100 tuntia
OminaisuudetSisäänrakennettu GPS, sykemittari, SpO2-mittari, unenseuranta, ilmoituksetSisäänrakennettu GPS, sykemittari, SpO2-mittari, unenseuranta, ilmoitukset, 4G/LTE-yhteys, integroitu kaiutin ja mikrofoni
Paino60 grammaa40 grammaa
YhteensopivuusAndroid ja iOSAndroid ja iOS
HintaAlkaen 159 euroaAlkaen 329 euroa

Yhteenveto

OnePlus Watch ja OnePlus Watch 2 ovat molemmat tyylikkäitä ja tehokkaita älykelloja, jotka tarjoavat laajan valikoiman ominaisuuksia. OnePlus Watch 2 on kuitenkin uudempi malli, jossa on pidempi akun kesto, 4G/LTE-yhteys ja integroitu kaiutin ja mikrofoni. Jos etsit edullista älykelloa, OnePlus Watch on hyvä vaihtoehto. Jos kuitenkin etsit ominaisuuksiltaan parempaa älykelloa, OnePlus Watch 2 on parempi valinta.

Muita huomioita

  • OnePlus Watch on saatavana useissa eri väreissä, kuten musta, hopea ja kulta.
  • OnePlus Watchissa on vaihdettavat rannekkeet, joten voit muokata sen tyyliäsi vastaavaksi.
  • OnePlus Watch on vesitiivis 5 ATM:ään asti, joten voit uida ja sukeltaa sen kanssa.

Lisätietoja

Lisätietoja OnePlus Watchista ja OnePlus Watch 2:sta saat OnePlusin verkkosivuilta: https://www.oneplus.com/us/oneplus-watch-2

Kuva: OnePlus

Vastaa

Edullisesti matkalle - lentäen