Sisustukseen ja keittiöön uutta palvelua: Cervera

Lautaset jopa -40%
*Tarjous koskee lautasia, kulhoja ja lautasia. Tarjous ei koske jo alennettuja hintoja ja sitä ei voi yhdistää muihin tarjouksiin tai etuihin. Tarjous ei myöskään koske tuotemerkkiä Klong, ennakkotilauksia tai Arabian Muumi-uutuuksia. – tarjous voimassa 23.10.2023 saakka

Ainutlaatuinen ja laaja valikoima

Cervera on Ruotsin johtavia yrityksiä, joka keskittyy tarjoamaan asiakkailleen erinomaisen valikoiman tuotteita keittiöön, kattaukseen ja sisustukseen. Valikoimamme on huolellisesti koottu ja se kattaa tunnettuja brändejä kuten Marimekko, Fiskars, Anders Petter, Table Top Stories, Eva Solo ja Iittala.

Brändejä valittaessa keskitymme korkeaan laatuun ja tyylikkääseen muotoiluun, jotta voimme tarjota asiakkaillemme vain parasta.

Cerveralla on yli kolmen vuosikymmenen kokemus laadukkaiden keittiö- ja kodintuotteiden tarjoamisesta. Perustamisvuodestamme 1987 lähtien olemme keskittyneet erinomaiseen asiakaspalveluun ja tiedon jakamiseen. Nykyisin toimintamme kattaa yli 70 myymälää Ruotsissa ja verkkokaupan Ruotsissa, Norjassa sekä Suomessa.

Laadukkuus, design ja trenditietoisuus ovat olleet toimintamme ytimessä alusta asti.

Yli 27 000 tuotetta valittavana

Cerveran valikoima on erittäin laaja, sisältäen yli 27 000 erilaista tuotetta. Tämä tarkoittaa, että löydät meiltä varmasti jotain, mikä sopii juuri sinun makuusi ja tarpeisiisi, oli kyse sitten keittiövälineistä, kattauksesta tai sisustustuotteista.

Valtavan tuotevalikoiman ansiosta voimme palvella laajasti erilaisia asiakkaita ja tarpeita.

Laadukkaat tuotteet ja ensiluokkainen asiakaspalvelu ovat olleet toimintamme kulmakiviä alusta asti. Panostamme erityisesti asiakaskokemukseen sekä myymälöissämme että verkkokaupassamme.

Kun asioit Cerveralla, tiedät saavasi parasta palvelua ja laatua.

Kolme pääkategoriaa: Ruoanlaitto, kattaus ja sisustus

Cerveran valikoima keskittyy kolmeen pääkategoriaan: ruoanlaitto, kattaus ja sisustus. Näissä kategorioissa tarjoamme tuotteita tunnetuilta brändeiltä, jotka ovat vuosien ajan olleet synonyymejä korkealle laadulle ja harkitulle muotoilulle.

Omia tuotemerkkejä: Anders Petter ja Table Top Stories

Cerveralla on kaksi omaa tuotemerkkiä, jotka täydentävät valikoimaamme. Anders Petterin keittiötuotteet on suunniteltu arjen tarpeisiin ja ne tarjoavat laatua edulliseen hintaan. Table Top Stories puolestaan seuraa sisustus- ja kattaustrendejä ja tekee kodistasi entistä viihtyisämmän.

Kaksi tuotemerkkiä, kaksi erilaista tapaa tehdä kodistasi omannäköinen.

Ilmainen toimitus yli 59 euron tilauksille

Tarjoamme aina ilmaisen toimituksen yli 59 euron tilauksille. Tämä on osa palvelulupaustamme, jolla pyrimme tekemään asiointikokemuksesta mahdollisimman sujuvan ja miellyttävän.

Ilmaisen toimituksen ansiosta voit keskittyä itse ostoksiin ilman huolta ylimääräisistä kuluista.

Tervetuloa ostoksille Cerveraan

Cervera on oikea osoite, kun haluat panostaa laadukkaisiin ja tyylikkäisiin tuotteisiin kotiisi. Käy tutustumassa monipuoliseen valikoimaamme ja löydä uudet suosikkisi sisustukseen, keittiöön ja kattaukseen!

Vastaa

Edullisesti matkalle - lentäen