Horoskoopeista apua elämän eri tilanteisiin – katso tästä elokuvatähtien ja muiden tunnettujen ihmisten tavat

Horoskoopit ja taikausko saattavat herättää monenlaisia mielipiteitä. Jotkut pitävät niitä huvittavina ajanvietteinä, kun taas toiset ottavat ne vakavammin ja pitävät niitä osana henkilökohtaista filosofiaansa. Tässä artikkelissa tutustumme kymmeneen tunnettuun suomalaiseen – poliitikoihin, muusikoihin ja elokuvatähtiin – jotka ovat osoittaneet kiinnostusta horoskooppeja ja taikauskoa kohtaan.

Ville Valo

HIM-yhtyeen keulahahmo, Ville Valo, horoskooppi on Skorpioni ja hän on useissa haastatteluissa ilmaissut kiinnostuksensa okkulttista ja mystiikkaa kohtaan. Hän pitää horoskooppeja osana suurempaa universaalia kokonaisuutta.

Jenni Vartiainen

Poplaulaja Jenni Vartiainen on ilmaissut kiinnostuksensa astrologiaan ja mystiikkaan. Kaksosena hän näkee horoskoopit ja astrologian osana laajempaa kuvaa ihmisten monimuotoisuudesta.

Pamela Tola

Näyttelijä Pamela Tola on Vesimies ja tunnustanut pitävänsä astrologiasta ja horoskoopeista. Hän lukee horoskooppinsa päivittäin ja pitää sitä osana päivittäistä rutiiniaan.

Kaija Koo

Laulaja Kaija Koo on Leijona ja on myöntänyt olevansa taikauskoinen. Hän pitää horoskooppeja ja taikauskoa hauskana ajanvietteenä ja inspiraation lähteenä.

Mikko Leppilampi

Suosittu näyttelijä ja juontaja Mikko Leppilampi, syntyjään Kauris, on myös ilmaissut kiinnostuksensa astrologiaan. Hän on kertonut, että horoskoopit tarjoavat hänelle mielenkiintoisen näkökulman itsetutkiskeluun ja henkilökohtaiseen kehitykseen. Leppilampi on puhunut avoimesti myös kiinnostuksestaan meditaatioon ja muihin henkisiin käytäntöihin, jotka linkittyvät hänen taikauskoonsa.

Juha Tapio

Laulaja-lauluntekijä Juha Tapio, joka on tunnettu syvällisistä ja henkilökohtaisista sanoituksistaan, on myös kertonut olevansa kiinnostunut horoskoopeista. Hän on Rapu ja on sanonut, että horoskoopit voivat olla tapa ymmärtää itseään paremmin.

Outi Alanko-Kahiluoto

Vihreiden kansanedustaja Outi Alanko-Kahiluoto, joka on Vaaka, on ilmaissut kiinnostuksensa astrologiaa kohtaan ja on sanonut, että se on yksi tapa ymmärtää ihmisten käyttäytymistä ja luonteenpiirteitä.

Krista Siegfrids

Laulaja Krista Siegfrids, joka on myös Vaaka, on kertonut uskovansa horoskooppeihin ja lukevansa niitä säännöllisesti. Hän pitää niitä hauskana ja viihdyttävänä, mutta myös mahdollisena ohjenuorana elämän eri tilanteissa.

Tommi Korpela

Näyttelijä Tommi Korpela on Neitsyt ja on ilmaissut kiinnostuksensa horoskooppeja kohtaan. Hän on sanonut, että horoskoopit voivat olla tapa ymmärtää paremmin itseään ja omia reaktioitaan.

Antti Rinne

Entinen pääministeri Antti Rinne, joka on Kauris, on tunnustanut olevansa taikauskoinen. Hän on kertonut, että hänellä on tiettyjä rituaaleja, jotka hän suorittaa onnen toivossa ennen tärkeitä päätöksiä tai tapahtumia.

Nämä kymmenen suomalaista ovat vain esimerkkejä siitä, kuinka horoskoopit ja taikausko voivat vaikuttaa ihmisiin eri elämänalueilla – jopa politiikassa ja viihteessä. Tärkeintä on, että jokainen löytää omat tapansa ymmärtää maailmaa ja omaa paikkaansa siinä.

2 kommenttia artikkeliin ”Horoskoopeista apua elämän eri tilanteisiin – katso tästä elokuvatähtien ja muiden tunnettujen ihmisten tavat”

Vastaa

Edullisesti matkalle - lentäen