Oura-sormus: Suomalainen innovaatio unen ja hyvinvoinnin seurantaan

Oura sormus on suomalainen älysormus, joka on suunniteltu seuraamaan unen laatua ja yleistä hyvinvointia. Sormus kerää tietoa käyttäjän unesta, aktiivisuudesta, kehon lämpötilasta ja sykkeestä. Näiden tietojen avulla Oura-sovellus tarjoaa käyttäjälle yksilöllisiä vinkkejä unen ja hyvinvoinnin parantamiseen.

Uniikki muotoilu ja teknologia

Oura-sormus on valmistettu titaanisista materiaaleista ja se on saatavana useissa eri väreissä ja kokoissa. Sormus on suunniteltu mukavaksi käyttää ja se on vedenpitävä jopa 100 metriin asti. Oura-sormus sisältää useita edistyksellisiä antureita, jotka keräävät tietoa käyttäjästä 24/7.

Mitä Oura-sormus seuraa?

Oura-sormus seuraa seuraavia asioita:

 • Uni: Unen kesto, unen laatu, syvän unen ja REM-unen määrä, nukahtamisaika
 • Aktiivisuus: Päivittäiset askeleet, kalorinkulutus, aktiivisuustaso
 • Kehon lämpötila: Kehon lämpötilan vaihtelut yön aikana
 • Syke: Syke levossa ja aktiivisuuden aikana

Oura-sovellus: Yksilöllisiä vinkkejä ja analyysejä

Oura-sovellus tarjoaa käyttäjälle yksilöllisiä vinkkejä unen ja hyvinvoinnin parantamiseen. Sovellus analysoi käyttäjän keräämää dataa ja antaa palautetta esimerkiksi unen laadusta, aktiivisuustasosta ja kehon lämpötilan vaihteluista. Sovellus tarjoaa myös vinkkejä stressin hallintaan, palautumiseen ja unen laadun parantamiseen.

Oura-sormus vs. älykello

Oura-sormus on erinomainen vaihtoehto älykellolle, jos etsit huomaamatonta ja tyylikästä laitetta unen ja hyvinvoinnin seurantaan. Oura-sormus on myös mukavampi käyttää kuin älykello, koska se ei paina ranteessa.

Oura-sormuksen hinta ja saatavuus

Oura-sormuksen hinta on alk. 329 euroa. Sormuksen voi ostaa Oura-verkkosivustolta tai valtuutetuilta jälleenmyyjiltä.

Oura-sormus: Hyödyt ja haitat

Hyödyt:

 • Huomaamaton ja tyylikäs muotoilu
 • Mukava käyttää
 • Tarkka unen ja hyvinvoinnin seuranta
 • Yksilölliset vinkit ja analyysit
 • Vedenpitävä

Haitat:

 • Hinta on melko korkea
 • Ei tue kaikkia älypuhelimia
 • Ei sisällä GPS:ää

Oura-sormus: Onko se sen arvoinen?

Oura-sormus on erinomainen vaihtoehto niille, jotka haluavat parantaa unen laatua ja yleistä hyvinvointia. Sormus on huomaamaton ja tyylikäs, ja se tarjoaa tarkkaa dataa unesta ja aktiivisuudesta. Oura-sovellus tarjoaa myös yksilöllisiä vinkkejä ja analyysejä, joiden avulla voit parantaa elämäntapojasi.

Jos etsit parasta mahdollista laitetta unen ja hyvinvoinnin seurantaan, Oura-sormus on ehdottomasti harkitsemisen arvoinen.

Oura-sormus: Yhteenveto

Oura-sormus on suomalainen innovaatio, joka on mullistanut unen ja hyvinvoinnin seurannan. Sormus on huomaamaton, tyylikäs ja helppokäyttöinen. Se tarjoaa käyttäjälle tarkkaa dataa unesta, aktiivisuudesta ja kehon lämpötilasta. Oura-sovellus tarjoaa myös yksilöllisiä vinkkejä ja analyysejä, joiden avulla voit parantaa unen laatua ja yleistä hyvinvointia

Kuva: Oura

Yksi kommentti artikkeliin ”Oura-sormus: Suomalainen innovaatio unen ja hyvinvoinnin seurantaan”

Vastaa

Edullisesti matkalle - lentäen