Uusi kaupunkitapahtuma Lohjalla: Factory by the Lake

Factory By The Lake – FBTL festivaali järjestetään Lohjalla upeassa tehdasmiljöössä Lohjanjärven rannalla, joka on aiemmin ollut suljettuna yleisöltä. Festivaalialue sijaitsee aivan Lohjan keskustan tuntumassa ja matkaa Helsingistä on reilu puoli tuntia. Luvassa on kaksi päivää upeita elämyksiä niin ulkona kuin sisälläkin. Itse festivaalialueelle on maksuton sisäänpääsy, mutta tähtiartistien keikat ovat maksullisia. Festivaalialueella on tarjolla maksutonta musiikkia, nuorisobandejä, taidetta, kulttuuria, ruokaa ja juomaa sekä monenlaista tekemistä lapsille.

Maksuton festivaalialue

Festivaalialueelle on maksuton sisäänpääsy, mutta tähtiartistien keikat ovat maksullisia. Tarjolla on maksutonta musiikkia, nuorisobändejä, taidetta, kulttuuria, ruokaa ja juomaa sekä monenlaista tekemistä lapsille. Vastaavaa keikkaa etkä näin erikoisia puitteita ole vielä kokenut.

Saara aalto 23.8.

Monipuolinen laulaja Saara Aalto esiintyy torstaina 23.8. Factory By The Lake -festivaaleilla Lohjalla. Tutuissa ja mukaansatempaavissa musikaalisävelmissä solistina laulaa valloittava Saara Aalto. Konsertin jälkipuoliskolla kuultava Antonín Dvořákin yhdeksäs sinfonia “Uudesta maailmasta” tekee vaikutuksen niin kokeneeseen kuin ensikertalaiseen konserttikävijään. Kapellimestarina toimii Jukka Untamala ja esiintyjänä on Lohjan kaupunginorkesteri.

Anssi kela 24.8.

Nummela-klassikkoalbumistaan tunnettu Anssi Kela esiintyy perjantaina 24.8. Illan settilistalla kuullaan useita hänen tunnettuja hittejään sekä Lohjan kaupunginorkesterin sovituksia. Tämä poikkeuksellinen kokoonpano ja taianomainen miljöö tehdashallissa takaavat unohtumattoman keikan. Lippuja myydään nyt, joten varmista paikkasi ajoissa.

Cledos 24.8.2024

Cledos, yksi nykypäivän suosituimmista kotimaisista rap-artisteista, esiintyy festivaaleilla lauantaina 24.8. Hänen energinen lavaesiintymisensä ja monipuolinen musiikkituotantonsa tekevät tästä keikasta ainutlaatuisen kokemuksen. Cledos esiintyy ilman kaupunginorkesteria, mutta paikka ja tunnelma takaavat ikimuistoisen illan.

Perjantain aikataulu 23.8.

  • 17.00-19.00: Ulkolavalla, The Voice Of Finlandista tuttu Marko Turunen (Vapaa pääsy)
  • 19.00-21.00: Päälavalla, Saara Aalto – musikaaleista uuteen maailmaan -konsertti (Liput Netticket)
  • 21.00-23.00: Ulkolavalla, Eri esiintyjiä kuten Lohjan oma rokkikukko Tommi Fäldt

Lauantain aikataulu 24.8.

  • 11.00-15.00: Monipuolista ohjelmaa ja tekemistä lapsille yhteistyössä Nuori Lohja
  • 12.00-14.00: Päälavalla, Lohjan nuorisobandien parhaimmistoa (Vapaa pääsy)
  • 15.00-16.00: Päälavalla, Cledos (Liput Netticket)
  • 17.00-20.00: Ulkolavalla Olli Hartonen (Vapaa pääsy)
  • 20.00-22.30: Päälavalla Anssi Kela ja Lohjan kaupunginorkesteri (Liput Netticket)

Festivaalialue

Tapahtuma-alueen muodostavat Lohjan Pitkäniemen alueella sijaitsevan tehdasalueen upea miljöö sekä luonnonkaunis järviympäristö. Festivaalialueelta löytyy useita pieniä tapahtumapisteitä ja yksi sisätiloissa sijaitseva esiintymislava. Kävijöitä palvelevat monipuolinen ravintolatarjonta, laadukkaat anniskelupisteet sekä oheisohjelmaa tarjoavat myyntikojut. Alueella on erikseen anniskelualueet, joten juoma kädessä ei voi siirtyä koko alueen poikki.

Ruokailu

Alueella on monipuolinen ruokatarjonta, ja makumaailma ulottuu thaimaalaisesta paikallisiin grilliherkkuihin. FBTL ymmärtää ympäristövaikutukset ja pyrkii huomioimaan kestävän kehityksen tapahtuman järjestämisessä.

Juomat

Anniskelualueet on selkeästi rajattu, ja tarjolla on kattava paikallinen juomavalikoima. Juomavalikoima sisältää laadukkaita viinejä, cocktaileja, paikallisia panimotuotteita ja paljon muuta. Alueelta löytyy myös raikkaita alkoholittomia vaihtoehtoja sekä oma alkoholittomien juomien piste.

Turvallisuus

FBTL on yksi Lohjan vuoden isoimpia yleisötapahtumia. Alueella partioi järjestyksenvalvojia ja ensiapuhenkilökuntaa. Otathan huomioon mahdollisen ruuhkautumisen porteilla tai isompien artistien keikoilla ja saavut paikalle ajoissa. Festivaalialueella on tallentava kameravalvonta, ja tapahtumassa video- ja valokuvataan markkinointitarkoituksiin.

Factory by the Lake #FBTL
www.eliittikumppani.fi

Vastaa

Edullisesti matkalle - lentäen