Fortumin tarjous sähköstä opiskelijalle: Opiskelija-alennus

Opiskelijan sähkösopimus kannattaa hankkia sieltä, mistä sen saa edullisesti. Fortumilta saat sähkösopimuksen opiskelija-alennuksella. Tämä tarkoittaa merkittäviä säästöjä sähkökustannuksissa, mikä on tärkeää tiukan budjetin kanssa elävälle opiskelijalle.

Tarjoamme sinulle opiskelijaetuna 50 % alennuksen sähkösopimuksesi perusmaksusta koko vuodeksi. Normaalisti perusmaksu on 4,90 € kuukaudessa, mutta käyttämällä etuasi maksat opiskelijan sähkösopimuksen perusmaksusta vain 2,45 € kuukaudessa. Tämä tarjous on voimassa rajoitetun ajan, joten kannattaa toimia nopeasti.

Tutustu tästä Fortumin opiskelija-alennukseen ja saa 50% ale

Kätevä seuranta Oma Fortum -sovelluksella

Tiesitkö, että pystyt kätevästi seuraamaan omaa sähkönkulutustasi, sähkön hintaa ja tulevaa sähkölaskuasi Oma Fortum -sovelluksen kautta? Sovellus tekee sähkönkulutuksen hallinnasta helppoa ja läpinäkyvää, jolloin voit paremmin ymmärtää ja hallita kulutustasi.

Oma Fortum -sovellus tarjoaa reaaliaikaista tietoa sähkönkulutuksestasi. Voit myös nähdä, miten pienet muutokset käyttäytymisessäsi vaikuttavat sähkölaskuun, ja optimoida kulutuksesi sen mukaan. Tämä on erityisen hyödyllistä, kun pyrit säästämään rahaa ja energiaa.

Opiskelijan sähkösopimus Fortumilta – 3 syytä valintaan

  1. Opiske­li­jalle edulli­sempi: 50 % alennus kuukausimaksusta joka kuukausi, vuodeksi! – säästösi 27 €.
  2. Toistai­seksi voimassa oleva sopimus: Et sitoudu pitkään sopimus­kauteen.
  3. Ympäris­töys­tä­väl­li­sempää sähköä: Sähkösi on 100 % hiili­diok­si­di­pääs­tö­töntä. Voit valita myös 100 % uusiu­tuvaa tai aurin­koe­nergiaa.

Opiske­lijan sähkö­so­pi­muk­sen hinta ja sähkö­laskun suuruus

Opiskelijabudjetti on usein tiukka ja menojen ennustaminen tärkeää. Siksi kannattaa arvioida, mikä on sähkölaskun osuus kuukausibudjetista. Tämä auttaa hallitsemaan taloutta paremmin ja välttämään yllätyksiä.

Sähkön kokonais­kus­tan­nukset koostuvat sähkö­energian hinnan lisäksi sähkön­siirron hinnasta ja sähkö­ve­rosta. Pystyt itse vaikuttamaan vain sähköenergian hintaan. Sähkön siirto- ja veromaksut ovat kiinteitä, joten on tärkeää löytää edullinen sähkön toimittaja.

Sähkö­energia

Useimmat opiskelija-asunnot ovat pieniä, kerrostaloyksiöitä tai -kaksioita. Niissä ei toden­nä­köi­sesti ole sähkö­läm­mi­tystä, ja niiden sähkön­ku­lutus on muutenkin maltil­lista. Tämä tarkoittaa, että sähkönkulutuksen hallinta on suhteellisen helppoa ja edullista.

Harva opiskelija esimerkiksi pesee päivittäin useita koneel­lisia astioita tai pyykkiä. Viihde-elekt­ro­niikka ja läppäri saattavat sen sijaan olla aktii­vi­käy­tössä, mutta niiden sähkön­ku­lutus on suhteel­lisen matalaa. Pystyt itse seuraamaan sähkönkulutustasi ja säästämään energiaa.

Sähkön­siirto

Sähkön­siirron hoitaa paikal­linen sähkön­siir­to­yhtiö, joka määrittää itse hintansa. Kuluttajana et voi kilpailuttaa tätä hintaa. Sähkönsiirtoyhtiö laskuttaa sinua useimmiten omalla laskullaan, jolloin saat kaksi sähkölaskua. Tämä on hyvä ottaa huomioon budjetoidessasi kuukausittaisia menoja.

Sähkövero

Sähkön hinta koostuu sähköenergian hinnasta ja sähkön siirtohinnasta. Lisäksi siihen lisätään sähkövero (24 %), jonka paikallinen sähköverkkoyhtiö laskuttaa osana sähkön siirtohintaa. Tämä on kiinteä kustannus, joka lisätään sähkön hintaan.

Yhteenveto

Opiskelijalle sopiva sähkösopimus on edullinen ja helppo hallita. Fortumin opiskelija-alennukset ja ympäristöystävälliset vaihtoehdot tekevät siitä houkuttelevan valinnan. Hyödyntämällä Oma Fortum -sovellusta voit hallita ja optimoida sähkönkulutustasi helposti.

Vastaa

Edullisesti matkalle - lentäen