Kasvata yritystäsi rahoituksen avulla

*artikkeli sisältää mainoslinkin

Yrityksesi kasvu voi vaatia lisärahoitusta, ja Qred tarjoaa joustavan ja helpon tavan saada yrityslainaa. Qred yrityslaina kattaa summat 1.000 – 200.000 €, mikä mahdollistaa sekä pienempien että suurempien investointien tekemisen yrityksesi kehittämiseksi.

Qredin yrityslaina ei sisällä avaus- tai ylläpitomaksuja eikä muita piilokuluja. Yrittäjä maksaa ainoastaan kiinteät kuukausikulut, ja vain niiltä kuukausilta, jolloin laina on käytössä. Tämä tekee kustannusten hallinnasta ennakoitavaa ja läpinäkyvää.

Helppo ja nopea hakuprosessi

Qredin lainahakemus on nopea ja yksinkertainen, sen täyttäminen vie vain minuutin. Hakuprosessi on suunniteltu yrittäjän tarpeita silmällä pitäen, jotta lainaa tarvitseva yritys voi keskittyä liiketoimintaansa. Lainatarjous annetaan tunnin sisällä hakemuksen jättämisestä, ja rahat voivat olla tilillä samana päivänä.

Qred tarjoaa myös mahdollisuuden maksaa laina takaisin ennenaikaisesti ilman lisäkuluja. Tämä joustavuus auttaa yrityksiä hallitsemaan talouttaan tehokkaammin ja reagoimaan nopeasti muuttuviin tilanteisiin.

Qred VISA -yritysluottokortti

Qred tarjoaa nyt myös uuden Qred VISA -yritysluottokortin, joka on suunniteltu yritysten monipuolisia tarpeita varten. Kortti on täysin kuluton, eikä siihen liity kiinteitä kuluja. Kortilla tehdyistä ostoista maksat vain ostoksen hinnan, ja voit saada jopa 45 päivää korotonta maksuaikaa.

Jos maksuaikaa tarvitaan lisää, laskun voi maksaa osissa, jolloin avoimelle summalle lisätään korko, joka alkaa 1,95 % kuukaudessa. Tämä tarjoaa yrityksille joustavuutta ja taloudellista liikkumavaraa.

Luottoraja jopa 200 000 €

Qred VISA -yritysluottokortilla on jopa 200 000 € luottoraja, mikä mahdollistaa suurtenkin ostosten tekemisen ilman käteisvarojen sitomista. Kortin voi myös integroida mobiililaitteeseen virtuaalikorttina, mikä lisää sen käytettävyyttä ja turvallisuutta.

Qred VISA tarjoaa yrityksille mahdollisuuden säästää rahaa kaikissa kortilla tehdyissä ostoissa, oli kyseessä sitten kotimainen tai ulkomainen hankinta. Tämä tekee siitä oivallisen työkalun jokapäiväiseen yritystoimintaan.

Lainanhakijan näkökulmasta

Qred yrityslaina tarjoaa useita etuja, jotka tekevät siitä houkuttelevan vaihtoehdon:

  • Ei sitoutumista laina-aikaan
  • Ei piilokuluja
  • Ei korkoa, vain kiinteät kuukausikulut
  • Haku minuutissa
  • Lainatarjous tunnissa
  • Rahat samana päivänä
  • Ennenaikainen takaisinmaksu ilman kuluja
  • Ammattitaitoinen asiakaspalvelu auki arkipäivisin 8 – 19
  • Lainapalvelu netissä 24/7

Suomen tyytyväisimmät yritysasiakkaat

Trustpilotin mukaan Qredillä on Suomen tyytyväisimmät yritysasiakkaat. Tämä on seurausta Qredin asiakaslähtöisestä palvelusta, jossa keskiössä ovat joustavuus, avoimuus ja asiakastyytyväisyys.

Qredin asiakaspalvelu on avoinna arkipäivisin klo 8-19, mikä takaa nopean ja ammattitaitoisen avun tarpeen vaatiessa. Tämä on yksi syy siihen, miksi niin monet yrittäjät luottavat Qrediin yritysrahoituksessa.

Yhteenveto

Qred tarjoaa pienyrittäjille mahdollisuuden kasvaa ja kehittää liiketoimintaansa joustavien ja läpinäkyvien rahoitusratkaisujen avulla. Yrityslainan ja yritysluottokortin avulla yritykset voivat hallita kulujaan ja tehdä tarvittavia investointeja ilman turhia kustannuksia ja monimutkaisuutta.

Tulevaisuuden näkymät

Qredin rahoitusratkaisut tarjoavat yrityksille työkalut, joiden avulla ne voivat menestyä ja kasvaa. Näiden palveluiden avulla yrittäjät voivat keskittyä ydintoimintaansa ja luoda lisäarvoa asiakkailleen

Esimerkki 10 000 €:n laina, maksuaika 6kk: Yrittäjä maksaa pääomaa takaisin yhtä suurissa erissä, tässä esimerkissä siis 6 kertaa 1 667 € sekä kuukausikulun 199 € (yrityskohtainen). Siinä kaikki. Mikäli hän maksaa lainansa pois jo 3 kk:ssa, lainan kokonaishinnaksi muodostuu tällöin 3 x 199 € eli 597 €.

Qredin kasvutarina

Qred on perustamisestaan lähtien keskittynyt tarjoamaan pienyrityksille parempia rahoitusratkaisuja ja asettamaan heidän tarpeensa etusijalle. Tässä on katsaus Qredin merkittävimpiin saavutuksiin ja laajentumisiin vuodesta 2015 alkaen.

2015: Qredin perustaminen

Qred perustettiin vuonna 2015 Tukholmassa. Yrityksen missiona oli parantaa pienyritysten kokemuksia rahoituksesta ja asettaa heidän tarpeensa etusijalle. Tavoitteena oli luoda läpinäkyviä, joustavia ja asiakaslähtöisiä rahoitusratkaisuja pienyrityksille.

2016: Laajentuminen Suomeen ja Latviaan

Vuonna 2016 Qred aloitti toimintansa Suomessa ja avasi konttorit sekä Helsinkiin että Latviaan. Tämä oli yrityksen ensimmäinen askel kansainväliseen laajentumiseen, ja se mahdollisti Qredin tarjoamien palvelujen laajemman saatavuuden Pohjoismaissa ja Baltian alueella.

2017: Markkinoiden avaaminen Tanskassa

Seuraavana vuonna, 2017, Qred avasi portit Tanskan markkinoille. Tanskassa Qred pystyi tarjoamaan pienyrityksille samat joustavat ja asiakaslähtöiset rahoitusratkaisut, jotka olivat saavuttaneet suosiota jo Suomessa ja Latviassa.

2018: Toiminnan laajentaminen Alankomaihin

Vuonna 2018 Qred jatkoi laajentumistaan ja aloitti toimintansa Alankomaissa. Tämä toi yrityksen lähemmäksi Keski-Euroopan markkinoita ja mahdollisti entistä useamman pienyrityksen tukemisen joustavilla rahoitusratkaisuilla.

2019: Laskurahoitus ja liiketoiminta Brasiliassa

Vuonna 2019 Qred alkoi tarjoamaan laskurahoitusta Ruotsissa. Lisäksi yritys aloitti liiketoiminnan perustamisen Brasiliaan, laajentaen näin toimintaansa myös Latinalaiseen Amerikkaan. Tämä osoitti Qredin halukkuuden palvella pienyrityksiä globaalisti.

2020: Liiketoiminta Belgiassa ja tunnustus Financial Timesilta

Vuonna 2020 Qred aloitti liiketoiminnan Belgiassa. Samana vuonna Financial Times listasi Qredin Euroopan kahdeksanneksi nopeimmin kasvavaksi yritykseksi. Tämä tunnustus korosti Qredin menestystä ja nopeaa kasvua rahoitusalalla.

2021: Qred Visa markkinoille Ruotsissa

Vuonna 2021 Qred toi markkinoille Qred Visan, uuden luottokortin pienyrityksille Ruotsissa. Qred Visa tarjosi yrityksille joustavan ja kuluttoman tavan hallita päivittäisiä kuluja ja rahavirtoja, täydentäen näin Qredin rahoitustuotteiden valikoimaa.

2022: Toiminnan aloittaminen Norjassa

Vuonna 2022 Qred jatkoi laajentumistaan ja aloitti toiminnan Norjassa. Tämä vahvisti Qredin asemaa Pohjoismaissa ja mahdollisti yrityksen rahoitusratkaisujen tarjoamisen entistä laajemmalle pienyritysten joukolle.

2023: Qredistä tulee pankki

Vuonna 2023 Qred saavutti merkittävän virstanpylvään, kun siitä tuli pankki. Tämä muutos mahdollisti entistä laajemman ja monipuolisemman rahoituspalvelujen tarjoamisen pienyrityksille, vahvistaen Qredin asemaa rahoitusalalla.

Yhteenveto

Qredin matka vuodesta 2015 lähtien on ollut vaikuttava. Yritys on laajentunut useisiin maihin, tuonut markkinoille uusia tuotteita ja saavuttanut merkittäviä tunnustuksia. Qredin sitoutuminen pienyritysten tukemiseen ja heidän tarpeidensa etusijalle asettamiseen on ollut keskeinen tekijä yrityksen menestyksessä.

0 kommenttia artikkeliin ”Kasvata yritystäsi rahoituksen avulla”

Vastaa

Edullisesti matkalle - lentäen