Lainaa miettimässä? Oletko tutustunut Alisa Pankkiin?

-> artikkeli sisältää mainoslinkin Alisa Pankkiin

Kohtuulliset korot ja joustavat lainaehdot

Alisa Pankki Oyj on tuore suomalainen digitaalinen pankki, joka tarjoaa asiakkailleen sujuvamman arjen rahoitusratkaisuja. Kauttamme saat pankkilainan, joka on hinnoiteltu kohtuullisesti ja jonka ehdot taipuvat taloudellisen tilanteesi mukaan.

Voit itse päättää lainasi kuukausierästä, mikä antaa lisäjoustoa budjetointiin. Tarjoamme henkilökohtaiset lainaehdot, jotka on suunniteltu palvelemaan juuri sinua.

Nopea lainaprosessi ja helppo hakeminen

Positiivisen luottopäätöksen saatuaan asiakkaat saavat lainan tililleen yleensä viimeistään seuraavana arkipäivänä. Lainahakemuksen voit tehdä suoraan nettisivuiltamme tai käyttämällä Alisa Pankki -mobiilisovellusta.

Sovellus on ladattavissa puhelimesi sovelluskaupasta ja sen käyttöliittymä on intuitiivinen. Hakemuksen jättäminen on ilmaista, eikä se sido sinua vielä lainan nostamiseen.

Mobiilisovellus lisää joustavuutta

Alisa Pankin mobiilisovellus tekee pankkiasioiden hoitamisesta entistä joustavampaa. Sovellus on saatavilla puhelimesi sovelluskaupassa ja se on suunniteltu helppokäyttöiseksi.

Lainahakemuksen voi jättää suoraan sovelluksen kautta, ja lisäksi sovellus tarjoaa monia muita pankkipalveluja, jotka helpottavat arkeasi.

Ei sitoumuksia, vain mahdollisuuksia

Lainahakemuksen jättäminen on täysin ilmaista eikä sido sinua mihinkään. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden tutustua lainaehtoihin rauhassa ennen päätöksentekoa.

Näin voimme taata, että saat lainan, joka on räätälöity juuri sinun tarpeisiisi ja elämäntilanteeseesi.

Tervetuloa Alisa Pankkiin

Kun kaipaat joustavaa ja kohtuuhintaista pankkilainaa, Alisa Pankki Oyj on oikea valinta. Käy tutustumassa palveluihimme tarkemmin nettisivuillamme Alisa Pankki.

Löydät sieltä kaiken tarvitsemasi tiedon ja voit aloittaa lainahakemusprosessin heti kun olet valmis.

Lainaesimerkki:

Laina on kertaluotto, jonka korko on aina yksilöllinen. Todellinen vuosikorko laskettuna 7 000 euron lainalle on 10%. Todellisessa vuosikorossa on huomioitu 9%:n koron lisäksi 150€ välityspalkkio. Lainan ja lainakustannusten yhteismäärä 9 463€.

Vastaa

Edullisesti matkalle - lentäen