Norwegian Pankki – Täydellinen opas digitaalisen pankin hyödyntämiseen

Bank Norwegian on pohjoismainen digitaalinen pankki, joka on noussut suosituksi vaihtoehdoksi perinteisille pankeille. Tässä kattavassa oppaassa perehdymme Bank Norwegianin palveluihin, etuihin ja siihen, kuinka voit hyödyntää niitä parhaalla mahdollisella tavalla.

Mikä on Bank Norwegian?

Bank Norwegian on vuonna 2007 perustettu norjalainen pankki, joka toimii nykyään useissa Pohjoismaissa. Se on erikoistunut tarjoamaan yksinkertaisia ja helppokäyttöisiä pankkipalveluita verkossa. Bank Norwegianin tuotevalikoimaan kuuluvat muun muassa luottokortit, kulutusluotot, säästötilit ja vakuutukset. Pankki on tunnettu erityisesti palkitusta luottokortistaan, joka tarjoaa käteispalautusta ostoksista sekä muita matkailuun liittyviä etuja.

Bank Norwegianin edut

 • Digitaalinen pankki: Bank Norwegian toimii täysin verkossa, joten voit hoitaa kaikki pankkiasiasi helposti missä ja milloin vain.
 • Kilpailukykyiset korot: Pankki tarjoaa usein kilpailukykyisiä korkoja sekä lainoissa että säästötileissä.
 • Palkittu luottokortti: Bank Norwegianin luottokortti on saanut useita palkintoja ja tarjoaa monipuolisia etuja, kuten käteispalautusta ja matkavakuutuksen.
 • Helppokäyttöinen mobiilisovellus: Pankin mobiilisovelluksen avulla voit seurata menojasi, maksaa laskuja ja hallinnoida korttejasi vaivattomasti.
 • Ei kuukausimaksuja: Useimmat Bank Norwegianin palvelut ovat kuukausimaksuttomia.
 • Asiakaspalvelu: Pankki tarjoaa asiakaspalvelua puhelimitse, sähköpostitse ja chatin välityksellä.

Bank Norwegianin palvelut

 1. Luottokortit: Bank Norwegian tarjoaa useita erilaisia luottokortteja, joista suosituin on Bank Norwegian Visa. Kortti tarjoaa käteispalautusta kaikista ostoksista, ilmaiset käteisnostot ulkomailla ja kattavan matkavakuutuksen. Lisäksi kortin avulla kerrytät CashPoints-pisteitä, joita voit käyttää lentolippuihin ja muihin matkapalveluihin. Lue lisää, kuinka voit hyödyntää Bank Norwegianin luottokorttia ja säästää matkoissa.
 2. Kulutusluotot: Bank Norwegian myöntää vakuudettomia kulutusluottoja eri tarpeisiin. Voit hakea lainaa esimerkiksi remonttiin, auton ostoon tai muihin suurempiin hankintoihin. Lainan hakeminen onnistuu helposti verkossa, ja saat päätöksen nopeasti.
 3. Säästötilit: Bank Norwegianin säästötili tarjoaa kilpailukykyisen koron säästöillesi. Voit avata tilin helposti verkossa, ja talletukset ovat vapaasti nostettavissa.
 4. Vakuutukset: Bank Norwegian tarjoaa yhteistyössä Ifin kanssa erilaisia vakuutuksia, kuten matkavakuutuksia, kotivakuutuksia ja tapaturmavakuutuksia.

Kenelle Bank Norwegian sopii?

Bank Norwegian sopii erityisesti henkilöille, jotka arvostavat digitaalisia pankkipalveluita, kilpailukykyisiä korkoja ja palkittua luottokorttia. Pankki on hyvä vaihtoehto myös matkailijoille, sillä luottokortin edut ja CashPoints-pisteet tekevät matkustamisesta edullisempaa.

Bank Norwegianin haasteet

 • Ei fyysisiä konttoreita: Bank Norwegianilla ei ole lainkaan fyysisiä konttoreita, mikä voi olla haaste henkilöille, jotka haluavat asioida pankissa kasvotusten.
 • Rajoitettu palveluvalikoima: Pankin palveluvalikoima on suppeampi kuin perinteisillä pankeilla. Esimerkiksi asuntolainat ja sijoituspalvelut eivät kuulu Bank Norwegianin tarjontaan.

Yhteenveto

Bank Norwegian on moderni ja innovatiivinen pankki, joka tarjoaa kilpailukykyisiä ja helppokäyttöisiä pankkipalveluita verkossa. Pankin palkittu luottokortti, kilpailukykyiset korot ja digitaalinen palvelumalli tekevät siitä houkuttelevan vaihtoehdon monille. Jos etsit helppoa ja nykyaikaista tapaa hoitaa pankkiasiasi, Bank Norwegian kannattaa ehdottomasti ottaa huomioon.

Kuva: Norwegian Pankki

Vastaa

Edullisesti matkalle - lentäen