Sähkösopimus ja hintavertailu: Fortum Vakio

Fortum Vakio tarjoaa sähkön kiinteällä kuukausihinnalla, jolloin sinulle ei tule yllätyksiä sähkölaskun kanssa. Fortum Vakio -asiakkaana saat aina sähköä, jonka tuotanto ei kuormita ilmastoa ja maksat joka kuukausi saman summan. Sopimus on toistaiseksi voimassa.

Vakio-sopimuksen edut:

  • Kiinteä kuukausihinnoittelu
  • Toistaiseksi voimassa oleva sopimus
  • 4 laskua vuodessa
  • Hiilidioksidivapaata sähköä

Hinnoittelu 18.12.2023 lähtien: Vakio S 25 eur/kk, Vakio M 39,50 eur/kk

Huomaathan, että hinnoittelu perustuu asunnon kokoon / kulutusmäärään. Fortum Vakio -sopimuksesta maksat kiinteän kuukausihinnan arvioidun vuosikulutuksesi perusteella. Valittavinasi on S ja M-sopimus. S-sopimus soveltuu kerrostaloasuntoihin 44 neliöön asti, M-sopimus taas asuntoihin joiden koko on 45-74 neliöt. Sähkönsiirtoyhtiö veloittaa sinua sähkön siirrosta kulloinkin voimassa olevan hinnastonsa mukaisesti.

Fortum on johtava puhtaan energian yhtiö, joka kehittää ja tarjoaa asiakkailleen ratkaisuja liittyen sähköön, lämpöön, jäähdytykseen ja resurssitehokkuuden parantamiseen.

Tutustu tästä Fortum Vakio sähkösopimukseen

Fortumin sähkösopimusvaihtoehdot

Fortum on yksi Suomen johtavista energiayhtiöistä, joka tarjoaa laajan valikoiman sähkösopimuksia kuluttajille. Yhtiö tarjoaa sekä määräaikaisia että toistaiseksi voimassa olevia sopimuksia, jotka soveltuvat erilaisiin tarpeisiin ja kulutusmalleihin. Sopimuksen valinnassa on tärkeää arvioida oma sähkönkulutus: kuinka paljon sähköä käytetään ja miten kulutus jakautuu eri vuodenaikoina. Fortum tarjoaa myös helppokäyttöisiä palveluja, kuten etäluennan, joka auttaa asiakkaita seuraamaan ja hallitsemaan sähkönkulutusta reaaliajassa, sekä erilaisia laskutusvaihtoehtoja, jotka mahdollistavat joustavan maksamisen.

Sähkösopimusten hinnoittelu ja vertailu

Sähkösopimusten hinnoittelu Fortumilla perustuu markkinatilanteeseen ja sopimuksen ehtoihin. Hintavertailu on olennainen osa sopimuksen valintaprosessia, sillä eri yhtiöiden tarjoamat hinnat ja ehdot voivat vaihdella huomattavasti. Fortum tarjoaa kilpailukykyisiä hintoja, mutta kuluttajien kannattaa vertailla näitä muihin tarjolla oleviin vaihtoehtoihin. Vertailu kannattaa tehdä käyttämällä verkkopalveluita, jotka tarjoavat kattavan yleiskatsauksen markkinoiden hinnoista ja sopimusehdoista, jolloin on mahdollista tehdä tietoon perustuva päätös. Tämä auttaa löytämään taloudellisesti järkevimmän sopimuksen, joka vastaa sekä kulutustarpeita että budjettia.

Uusiutuvan energian sopimukset

Yhä useammat kuluttajat arvostavat ympäristöystävällisiä vaihtoehtoja, ja Fortum vastaa tähän tarpeeseen tarjoamalla uusiutuvan energian sähkösopimuksia. Nämä sopimukset tuottavat sähköä uusiutuvista lähteistä, kuten tuuli-, aurinko- ja vesivoimasta, mikä tukee kestävää kehitystä ja vähentää ympäristövaikutuksia. Vaikka uusiutuvan energian sopimukset voivat olla hieman kalliimpia kuin perinteiset sopimukset, ne tarjoavat kuluttajille mahdollisuuden osallistua aktiivisesti ilmastonmuutoksen vastaisiin toimiin ja edistää vihreää energiaa. Lisäksi, nämä sopimukset voivat parantaa yrityksen tai yksilön ympäristömainetta ja tarjota pitkän aikavälin taloudellisia hyötyjä, kun uusiutuvan energian kustannukset laskevat teknologian kehittyessä.

Sopimuksen irtisanominen ja ehdot

Fortumin sähkösopimusten irtisanomisehtoihin tulee perehtyä huolellisesti. Määräaikaisen sopimuksen ennenaikainen irtisanominen voi tuoda mukanaan sopimussakkoja, mikä on tärkeä huomioon otettava tekijä sopimusta tehdessä. Toistaiseksi voimassa olevat sopimukset tarjoavat enemmän joustavuutta, sillä ne voidaan yleensä irtisanoa ilman lisäkustannuksia tietyllä irtisanomisajalla. On suositeltavaa tarkistaa sopimuksen yksityiskohdat, kuten irtisanomisaika ja mahdolliset irtisanomismaksut, jotta vältetään odottamattomat kustannukset ja varmistetaan sopimuksen mukaiset toimet.

Tee sähkösopimus Fortum Vakio sopparista

0 kommenttia artikkeliin ”Sähkösopimus ja hintavertailu: Fortum Vakio”

Vastaa

Edullisesti matkalle - lentäen