Tarjoukset ja tarjousten oheistuotteet: Telia ja Lidl lahjakortti

Vaihda liittymäsi Telialle – saat nyt huolettoman liittymän etuhintaan ja kaupan päälle 50 € Lidl-lahjakortin.

Valitse sinulle sopiva liittymä

Kun tilaat nyt puhelinliittymän, saat kaupan päälle 50 € Lidl-lahjakortin. 5G-liittymän tilaajalle avausmaksu 0 € (norm. 8,99 €). Ole nopea – edut ovat voimassa rajoitetun ajan.

Edut koskevat uusia liittymiä ja numeronsiirtoja Telialle (pois lukien numeronsiirrot Telia Dot -liittymistä). Vaihtaessasi liittymäsi Telialle saat kaupanpäälle 50 € Lidl-lahjakortin. Etu koskee uusia liittymiä ja numeronsiirtoja (pois lukien numeronsiirrot Telia Dot -liittymistä) ja saat ne vain tämän sivun kautta. 

Telian tarjoukset

Vaihda liittymäsi Telialle – saat nyt huolettoman liittymän etuhintaan ja kaupan päälle 50 € Lidl-lahjakortin.

Telia tarjoaa laajan valikoiman viestintä- ja viihdepalveluita ja järjestää säännöllisesti kampanjoita, jotka sisältävät alennuksia puhelinliittymiin, internet-yhteyksiin ja digitaalisen sisällön tilauksiin, kuten suoratoistopalveluihin. Lahjakorttien tarjoaminen osana näitä kampanjoita on strategia houkutella uusia asiakkaita ja palkita nykyisiä. Lahjakortit voivat kohdistua joko Telian omiin palveluihin tai ulkopuolisten toimijoiden tarjoamiin tuotteisiin ja palveluihin.

Lidl ja lahjakortit

Lidl on tunnettu edullisena supermarketketjuna, joka tarjoaa asiakkailleen säännöllisesti mahdollisuuden voittaa lahjakortteja osana erilaisia kampanjoita. Nämä lahjakortit ovat käytettävissä kaikissa Lidl-myymälöissä, ja ne auttavat asiakkaita säästämään rahaa päivittäistavaroiden ostamisessa. Erityisesti suurten myyntitapahtumien, kuten mustan perjantain aikaan, Lidl saattaa tarjota erityisen arvokkaita lahjakortteja tai lisäetuja.

Tarjousten hyödyntäminen

Tarjouksista ja lahjakorteista hyötyminen edellyttää kuluttajilta aktiivisuutta ja tietoisuutta. Telian ja Lidlin tarjouksia kannattaa seurata säännöllisesti, jotta parhaat edut eivät mene ohi. Tilaamalla yritysten uutiskirjeitä ja käyttämällä heidän sovelluksiaan pysyt ajan tasalla uusimmista kampanjoista.

Lahjakorttien ehdot

Lahjakorttien käyttöehdot voivat vaihdella merkittävästi riippuen yrityksestä. On tärkeää, että lahjakortin saaja tutustuu huolellisesti käyttöehtoihin. Tämä auttaa välttämään yllätyksiä ja varmistaa, että lahjakortti tulee käytettyä parhaalla mahdollisella tavalla.

Erilaiset kampanjat

Telia ja Lidl käyttävät erilaisia markkinointistrategioita vetääkseen puoleensa uusia asiakkaita. Heidän kampanjansa voivat vaihdella laajasti sisällöltään ja tarjousten luonteelta. Esimerkiksi Telia voi keskittyä teknologiatuotteisiin ja palveluihin, kun taas Lidl keskittyy enemmän päivittäistavaroihin ja erityistapahtumiin liittyviin tarjouksiin.

0 kommenttia artikkeliin ”Tarjoukset ja tarjousten oheistuotteet: Telia ja Lidl lahjakortti”

Vastaa

Edullisesti matkalle - lentäen