Telia – Uuden sukupolven teleoperaattori

Ajan saatossa Telia on kasvanut perinteisestä teleoperaattorista monipuoliseksi teknologia- ja media-alan edelläkävijäksi. Tämä kehitys on näkynyt selvästi palveluissamme ja asiakaskokemuksessamme, minkä ansiosta olemme nousseet yhdeksi Pohjoismaiden suurimmista TV-yhtiöistä ja merkittäväksi toimijaksi Suomen ICT-palvelumarkkinoilla.

Telia panostaa sujuviin, turvallisiin ja luotettaviin yhteyksiin, jotka ovat toimintamme ydin. Investoimme jatkuvasti verkkoihimme, jotta voimme tarjota asiakkaillemme aina turvalliset ja toimivat yhteydet. Teknologian kehittyessä nopeasti, kuten 5G ja esineiden internetin yleistyessä, haluamme varmistaa, että pysytte ajan tasalla neljännen teollisen vallankumouksen mahdollisuuksista.

Telia ei tarjoa pelkästään yhteyksiä, vaan myös laadukasta sisältöä. Tarjoamme huippu-urheilua Liigasta formuloihin, Suomen suosituimpia viihdeohjelmia ja aina ajankohtaista uutisvirtaa. Tavoitteenamme on helpottaa asiakkaidemme arkea tarjoamalla huippuluokan sisältöä digitaalisessa muodossa.

Telia on sitoutunut jatkuvaan digitaalisen asiakaskokemuksen kehittämiseen. Haluamme tarjota innovatiivisia ratkaisuja ja palveluita, jotka helpottavat asiakkaidemme elämää.

Liittymät helposti saatavilla Telian verkkokaupasta

Telian verkkokauppa tekee liittymien hankinnan vaivattomaksi. Kehitämme jatkuvasti verkkokauppamme käyttökokemusta, tarjoten asiakkaille helpon tavan valita ja tilata sopivimmat liittymät. Tarjoamme kilpailukykyiset hinnat ja nopeat toimitusajat, varmistaen, että SIM-kortti saapuu asiakkaalle jo 1–2 arkipäivässä.

Telian yhteysliittymät – Vastinetta rahalle

Telian liittymät on suunniteltu tarjoamaan parasta vastinetta rahalle. Meiltä löydät edulliset ja laadukkaat liittymävaihtoehdot, joista voit valita itsellesi sopivimman. Tarjoamme läpinäkyvät hinnat ja rajattoman datankäytön sekä edulliset puhelu- ja viestipaketit. Lisäksi liittymämme sisältävät EU-käytön ilman yllätyslaskuja.

Telian verkko – Laajuutta ja nopeutta

Jatkuvien investointien myötä Telian verkko on Pohjolan ja Baltian kattavin. 4G-verkkomme kattaa 99,9 % Suomen väestöstä, ja olemme aktiivisesti laajentamassa 5G-verkkoamme. Tämä mahdollistaa asiakkaillemme nopean ja katkeamattoman nettiyhteyden.

Yhteydet ja sisällöt samasta luotettavasta lähteestä

Tarjoamme asiakkaillemme paitsi luotettavia ja turvallisia yhteyksiä, myös laajan valikoiman viihdettä ja ajankohtaisia uutisia. Investoimme jatkuvasti verkkoihimme ja palveluihimme, jotta voimme tarjota asiakkaillemme parhaan mahdollisen käyttökokemuksen.

Telia ei ole vain teleoperaattori, vaan laaja-alainen teknologia- ja mediayritys. Olemme sitoutuneet kehittämään palveluitamme asiakkaidemme tarpeiden mukaisesti. Tarjoamme turvalliset, nopeat ja luotettavat yhteydet sekä laadukkaat sisällöt jokaisen asiakkaamme arkeen.

Vastaa

Edullisesti matkalle - lentäen