Telialla on käynnistynyt mobiililaajakaista etuhintakampanja

*tämä artikkeli sisältää mainoslinkit Telian tarjoussivulle

Telian uusi tarjous on voimassa: 6.-13.5.
Yhteys Mukaan Kotimaa 50 M 9,99 €/kk 12 kk ajan, jonka jälkeen 18,99 €/kk. Ei määräaikaisuutta. 
Yhteys Mukaan keskittäjälle 200 M 14,99 €/kk 12 kk ajan, jonka jälkeen 21,99 €/kk. Ei määräaikaisuutta.

Tutustu tästä Telian mobiililaajakaistatarjoukseen

Telia: Edelläkävijä teknologia- ja mediapalveluissa

Telia on muotoutunut vuosien saatossa perinteisestä teleoperaattorista teknologia- ja media-alan edelläkävijäksi. Se on kehittynyt merkittäväksi toimijaksi, joka hallitsee suuren osan Pohjoismaiden televisiotoiminnasta ja on eturintamassa tarjoamassa monipuolisia ICT-palveluja Suomen yritysmaailmalle. Telian merkitys korostuu, kun huomioidaan, että sen runkoverkko välittää kolmanneksen globaalista internetliikenteestä, mikä tekee siitä keskeisen toimijan globaalissa digitaalisessa ekosysteemissä ja tietoyhteiskunnassa.

Sujuva liittymäkokemus Telian verkkokaupassa

Telia on panostanut digitaalisiin myyntikanaviinsa, erityisesti verkkokauppaansa, tehdäkseen liittymien hankinnan asiakkailleen mahdollisimman helpoksi. Verkkokauppa tarjoaa kattavan valikoiman liittymiä, jotka on suunniteltu vastaamaan erilaisia käyttäjätarpeita, olipa kyseessä sitten datan suurkuluttaja tai satunnainen surffaaja. Käyttäjäystävällisen alustan ja nopeiden toimitusaikojen ansiosta asiakkaat voivat aloittaa uuden liittymän käytön vaivattomasti. Telia huolehtii koko operaattorinvaihdon prosessista, mikä tarkoittaa asiakkaalle saumatonta siirtymistä ilman tarvetta käydä läpi monimutkaisia vaiheita.

Hintansa arvoiset yhteysliittymät Telialta

Telia tarjoaa kilpailukykyisesti hinnoiteltuja liittymiä, jotka tuovat asiakkaille parhaan mahdollisen vastineen rahalle. Yhtiön liittymätarjonta on suunniteltu tarjoamaan joustavuutta ja valinnanvaraa; asiakkaat voivat valita rajattomat puhelut ja viestit tai maksaa vain käytön mukaan. Telian verkko kattaa laajalti Pohjolan ja Baltian, ja tarjoaa asiakkaille rajattoman 4G-verkon käytön ilman huolta datakatoista. Lisäksi 5G-verkon nopea laajeneminen takaa, että asiakkaat voivat nauttia huippunopeasta internetistä yhä useammassa paikassa.

Telia: Luotettava kumppani yhteyksien ja sisältöjen saralla

Telia on paljon muutakin kuin pelkkä yhteyspalveluiden tarjoaja. Yhtiö on myös arvostettu sisällöntuottaja, joka investoi merkittävästi verkkoihinsa varmistaakseen, että ne ovat turvallisia, luotettavia ja ajan tasalla. Asiakkaat voivat nauttia laadukkaista urheilulähetyksistä, suosituimmista viihdeohjelmista ja ajankohtaisista uutisista. Telian tavoitteena on pysyä teknologian kehityksen kärjessä ja tarjota asiakkailleen parannettuja digitaalisia kokemuksia, jotka sujuvoittavat heidän arkeaan ja tukevat nykyaikaista elämäntapaa.

Yksi kommentti artikkeliin ”Telialla on käynnistynyt mobiililaajakaista etuhintakampanja”

Vastaa

Edullisesti matkalle - lentäen