Yritysilmeen vahvistaminen vaatetuksen avulla

Brändättyjen vaatteiden käyttö on tehokas keino lisätä yrityksen näkyvyyttä. Tällaiset vaatteet, joissa usein on yrityksen nimi ja logo, toimivat sekä työasuna että mainoslahjoina. Ne ovat erityisen tehokkaita messuilla ja tapahtumissa, missä ne auttavat henkilökuntaa erottumaan ja edustamaan yritystään.

Suosittuja yrityksen logolla varustettuja vaatteita ovat esimerkiksi t-paidat, hupparit, takit ja lippalakit. On tärkeää kiinnittää huomiota vaatteiden laatuun ja painatustekniikkaan sekä niiden käyttötarkoitukseen, jotta logon laatu säilyy hyvänä pitkään.

Yritysvaatteiden ja logon valinta

Kun valitaan yritysvaatteita, tulee ottaa huomioon vaatteen tyyppi ja käyttötarkoitus. Ulkotöihin suunnatut vaatteet vaativat kestävyyttä ja säänkestävyyttä, kun taas sisäkäyttöön tarkoitetut vaatteet voivat keskittyä enemmän mukavuuteen ja tyylikkyyteen.

Logon suunnittelussa on tärkeää huomioida sen näkyvyys ja soveltuvuus vaatteeseen. Painatusmenetelmän valintaan vaikuttavat logon tyyppi ja vaatteen materiaali. Yleisimmät menetelmät ovat silkkipaino, brodeeraus ja lämpösiirto.

Brändin rakentaminen logolla

Yrityksen logo on keskeinen osa sen brändi-identiteettiä. On tärkeää, että logo soveltuu eri käyttötarkoituksiin, kuten vaatteisiin, verkkosivuille ja käyntikortteihin. Vaatteisiin suunniteltu logo tulisi olla selkeä ja yksinkertainen, mutta samalla erottuva.

Värien ja fonttien valinnassa tulee varmistaa, että ne sopivat yhteen yrityksen muiden värien kanssa ja että fontti on helppolukuinen. Logon suunnittelussa kannattaa myös ottaa huomioon kohderyhmä ja toimiala.

Painatustekniikat yritysvaatteiden valmistuksessa

Yritysvaatteiden valmistuksessa käytettävät painatus- ja brodeeraustekniikat ovat tärkeitä laadukkaan lopputuloksen saavuttamiseksi. Tekniikan valinta riippuu halutusta lopputuloksesta ja vaatteen materiaalista. Silkkipainatus sopii hyvin suurille erille, kun taas digitaalinen painatus on parempi valinta pienemmille tilauksille ja monivärisille designeille.

Teemme vaatemerkinnät lämpöprässillä joko suoraan siihen tarkoitetulla värillisellä tekstiilivinyylillä tai tulostamme nelivärilogon tekstiilivinyylille ja painamme sen vaatteeseen.
(tekstiilivärit: valkoinen, musta, vaalean harmaa, keltainen, oranssi, punainen, pnkki, taivaan sininen, royal sininen, navy sininen, vihreä, tumman vihreä, ruskea, neon keltainen, neon oranssi, neon vihreä, neon pinkki, hopea, kultainen)

Omalogo Oy

Suositut yritysvaatteet logon kanssa

  1. T-paidat: Monipuolisia ja edullisia, sopivat useisiin käyttötarkoituksiin.
  2. Hupparit: Mukavat ja rennot, sopivat vapaamuotoisiin työympäristöihin.
  3. Pikeepaidat: Tyylikkäät ja ammattimaiset, erinomaiset asiakaspalvelussa.
  4. Softshell-takit: Kestävät ja säänkestävät, ihanteelliset ulkotöihin.
  5. Lippikset ja hatut: Parantavat yrityksen näkyvyyttä ulkoilma-aktiviteeteissa.
  6. Kauluspaidat: Viralliset ja tyylikkäät, sopivat toimistokäyttöön.
  7. Kangaskassit: Käytännölliset ja ekologiset mainoslahjat.
  8. Esiliinat: Sopivat erityisesti ravintola- ja kauppa-aloille.

Mainosteippaamo Omalogo toimittaa vaatteet, ja painattaa niihin halutulle paikalle logon, tekstin, kuvan – ota yhteyttä www.omalogo.fi ja saat tarjouksen mukana varmasti kilpailukykyisen paikallisen toimittajan tarjouksen.

Vastaa

Edullisesti matkalle - lentäen