UuNi Pizzeria: Uusi aikakausi Helsingissä, jossa taikina kohtaa taiteen

UuNi Pizzeria ei ole vain ravintola, vaan elämys, joka kutsuu sinut seikkailulle makujen, tuoksujen ja visuaalisen taiteen maailmaan. Kyseessä on paikka, jossa perinteinen italialainen reseptiikka kohtaa rohkean suomalaisen luovuuden.

Tervetuloa tutustumaan UuNi Pizzeriaan kanssamme!

Mikä tekee UuNi Pizzeriasta niin erityisen?

UuNi Pizzeria erottuu edukseen monella tapaa:

 1. Ainutlaatuiset makuyhdistelmät: Unohda perinteiset pepperoni- ja kinkkupizzat. UuNi Pizzeria tarjoaa sinulle makuelämyksiä, joita et löydä muualta. Miltä kuulostaisi esimerkiksi poropizza puolukkahillolla tai savulohipizza tillikreemillä?
 2. Korkealaatuiset raaka-aineet: UuNi Pizzeria käyttää vain parhaita mahdollisia raaka-aineita. Taikina valmistetaan päivittäin käsityönä, ja täytteet tulevat suoraan lähialueen tuottajilta.
 3. Taiteellinen tunnelma: UuNi Pizzeria on kuin taidegalleria, jossa pizzat ovat taideteoksia. Ravintolan sisustus on moderni ja tyylikäs, ja seinillä on esillä paikallisten taiteilijoiden töitä.
 4. Erinomainen palvelu: UuNi Pizzeria henkilökunta on ammattitaitoista ja ystävällistä. He auttavat sinua mielellään valitsemaan juuri sinulle sopivan pizzan ja juoman.
 5. Ympäristöystävällisyys: UuNi Pizzeria on sitoutunut toimimaan mahdollisimman ympäristöystävällisesti. Ravintola käyttää uusiutuvaa energiaa, kierrättää jätteensä ja suosii lähiruokaa.

UuNi Pizzeria:n tarina

UuNi Pizzeria on kahden nuoren yrittäjän, Emilian ja Joonaksen, unelmien täyttymys. He halusivat luoda ravintolan, joka tarjoaisi asiakkaille jotain aivan uutta ja erilaista. Emilia on intohimoinen pizzanpaistaja, joka on opiskellut alaa Italiassa. Joonas puolestaan on taiteilija, joka on suunnitellut ravintolan sisustuksen ja graafisen ilmeen.

UuNi Pizzeria avasi ovensa vuonna 2023, ja se on nopeasti noussut yhdeksi Helsingin suosituimmista pizzerioista. Ravintola on saanut ylistäviä arvioita niin asiakkailta kuin kriitikoiltakin.

UuNi Pizzeria:n menu

UuNi Pizzeria:n menu on täynnä herkullisia ja innovatiivisia pizzoja. Tässä muutamia esimerkkejä:

 • Poropizza puolukkahillolla: Tämä pizza on täydellinen yhdistelmä suomalaisia makuja. Poronliha on mureaa ja maukasta, ja puolukkahillo tuo siihen sopivasti makeutta ja happamuutta.
 • Savulohipizza tillikreemillä: Tämä pizza on todellinen herkku. Savulohi on suussasulavaa, ja tillikreemi tuo siihen raikkaan ja aromaattisen maun.
 • Vegaaninen pizza: UuNi Pizzeria tarjoaa myös laajan valikoiman vegaanisia pizzoja. Esimerkiksi vegaaninen pizza vuohenjuustolla ja punajuurella on herkullinen ja täyttävä vaihtoehto.
 • Gluteeniton pizza: UuNi Pizzeria valmistaa myös gluteenittomia pizzoja. Gluteeniton pizzapohja on rapea ja maukas, eikä se maistu lainkaan erilaiselta kuin tavallinen pizzapohja.

Pizzavalikoiman lisäksi UuNi Pizzeria tarjoaa myös erilaisia salaatteja, alkupaloja ja jälkiruokia. Juomalistalta löytyy laaja valikoima oluita, viinejä ja virvoitusjuomia.

Vinkkejä UuNi Pizzeria:ssa vierailuun

Tässä muutamia vinkkejä, joiden avulla saat kaiken irti UuNi Pizzeria:ssa vierailustasi:

 • Varaa pöytä etukäteen: UuNi Pizzeria on suosittu ravintola, joten pöytä kannattaa varata etukäteen, varsinkin viikonloppuisin.
 • Kokeile erilaisia pizzoja: UuNi Pizzeria:n menu on täynnä herkullisia vaihtoehtoja, joten kannattaa kokeilla rohkeasti erilaisia pizzoja.
 • Jaa pizza ystävien kanssa: Pizzat ovat isoja, joten ne kannattaa jakaa ystävien kanssa. Näin pääset maistamaan useampaa eri pizzaa.
 • Nauti tunnelmasta: UuNi Pizzeria on viihtyisä paikka, joten ota rennosti ja nauti tunnelmasta.
 • Kysy suosituksia henkilökunnalta: Henkilökunta auttaa sinua mielellään valitsemaan juuri sinulle sopivan pizzan ja juoman.

UuNi Pizzeria: Yhteisön sydän

UuNi Pizzeria on enemmän kuin pelkkä ravintola. Se on yhteisön sydän, joka tarjoaa paikan kohtaamisille, keskusteluille ja naurulle. Ravintola järjestää säännöllisesti erilaisia tapahtumia, kuten livemusiikkia, taidenäyttelyitä ja teemaillallisia.

UuNi Pizzeria haluaa myös jatkaa uusien ja innovatiivisten pizzareseptien kehittämistä. Ravintola uskoo, että pizzalla on vielä paljon annettavaa, ja se haluaa olla mukana luomassa uutta pizzakulttuuria Suomeen.

Vastaa

Edullisesti matkalle - lentäen