Vinkki: Sisustukseen vaihtoehtoja Hemtexiltä

Sisustuksen verkkokauppoja on netissä tarjolla tuhansia, mutta yksi niistä luotettavista ja toimivista suomalaisittain on Hemtex. Näin Hemtex kertoo itsestään:

Meiltä Hemtexiltä löydät kaikkea kotisi sisustukseen. Ihania pussilakanasettejä, tyylikkäitä verhoja, mattoja joka sesongille ja näyttäviä yksityiskohtia sisustukseen, jotka viimeistelevät tyylin. Olemme luoneet unelmapetauksia, designyhteistöitä ja sisustaneet koteja viihtyisiksi jo vuodesta 1973, jolloin kaikki sai alkunsa Boråsin tekstiilikaupungista. Hemtex on aina tarjonnut korkealaatuisia tekstiilejä ja sisustustuotteita yllättävän hyvään hintaan. Pääkonttorimme sijaitsee Ruotsissa Boråsin kehräämössä, jossa tänä päivänäkin tavoitteenamme on luoda ostokokemus yli odotusten.

Tänä päivänä olemme Pohjolan yksi johtavista kodintekstiilien vähittäiskauppaketjuista. Meillä on yli 130 myymälää ja inspiroiva verkkokauppa. Työskentelemme aktiivisesti ja kunnianhimoisesti kestävän kehityksen eteen läpi ketjun ja pyrimme aina pienimpiin mahdollisiin ympäristövaikutuksiin. Tavoitteenamme on tehdä kotiintulosta päivän kohokohta.

Tervetuloa Hemtex-maailmaan, vieraile myymälässä tai kurkkaa verkkokauppaan kuvalinkistä:

Hemtexistä lisää

Hemtex on ruotsalainen kodintekstiilien ja sisustustuotteiden vähittäiskauppaketju. Yritys perustettiin vuonna 1973, ja se on kasvanut vuosien varrella laajaksi ketjuksi, joka tarjoaa monipuolisen valikoiman tuotteita kodin sisustamiseen ja tekstiilien vaihtoon. Hemtexilla on myymälöitä useissa Pohjoismaissa, mukaan lukien Ruotsi, Norja, Suomi ja Tanska.

Hemtex myy erilaisia kodintekstiilejä ja sisustustuotteita, mukaan lukien:

 1. Sängyn- ja kylpyhuonetekstiilit: Lakanat, pussilakanat, tyynyt, peitot, pyyhkeet ja kylpytakit.
 2. Verhot ja verhotarvikkeet: Verhot, rullaverhot, sälekaihtimet, verhokapat ja verhotarvikkeet.
 3. Keittiötekstiilit: Pöytäliinat, keittiöpyyhkeet, patakintaat ja esiliinat.
 4. Koristetyynyt ja -peitot: Erilaisia sisustustyynyjä ja peittoja, jotka tuovat väriä ja ilmettä sisustukseen.
 5. Sisustustuotteet: Erilaisia kodin sisustukseen liittyviä tuotteita, kuten sisustuskoristeita, kynttilöitä ja valaisimia.

Hemtex on tunnettu laadukkaista ja tyylikkäistä tuotteistaan sekä monipuolisesta valikoimastaan. He tarjoavat usein myös sesonkikohtaisia tuotteita ja kampanjoita, jotka liittyvät esimerkiksi juhlapäiviin tai vuodenaikoihin.

Huomioithan, että valikoima ja tuotteet voivat vaihdella myymälöittäin ja ajan kuluessa, joten on aina hyvä tarkistaa Hemtexin virallisilta verkkosivuilta tai vierailemalla heidän myymälöissään saadaksesi ajankohtaisimman tiedon heidän tarjonnastaan.

Sisustaminen ja omat ideat


Sisustaminen on loistava tapa ilmaista omaa persoonallisuutta ja luoda viihtyisä ja kodikas ympäristö kotiin. Tässä muutamia ideoita ja vinkkejä, joita voit hyödyntää sisustuksessa:

 1. Värit ja teemat: Valitse värimaailma ja sisustusteema, joka miellyttää sinua. Voit käyttää lempivärejäsi tai luoda rauhoittavan tai energisen tunnelman valitsemalla sopivia värejä.
 2. Seinät: Kokeile seinien maalaamista tai tapetointia uusilla kuoseilla tai väreillä. Voit myös ripustaa tauluja, julisteita tai muita seinäkoristeita, jotka tuovat persoonallista ilmettä.
 3. Kodikkuus: Lisää kodikkuutta pehmeillä tekstiileillä, kuten tyynyillä, torkkupeitoilla ja mattoilla. Kodikkaat ja pehmeät tekstiilit tekevät tilasta viihtyisän.
 4. Kierrätys ja DIY: Hyödynnä kierrätysmateriaaleja ja tee itse omia sisustuselementtejä. Voit esimerkiksi maalata vanhan huonekalun uudelleen tai tehdä oman taideteoksen.
 5. Valaistus: Käytä erilaisia valaisimia luomaan tunnelmallisia valaistusratkaisuja. Valosarjat, lattiavalaisimet ja kynttilät tuovat lämpöä ja ilmettä tilaan.
 6. Kasvit: Sijoita kasveja eri puolille kotia. Kasvit tuovat luontoa sisätiloihin ja piristävät ilmettä.
 7. Yksityiskohdat: Kiinnitä huomiota yksityiskohtiin, kuten koriste-esineisiin, maljakoihin ja kirjahyllyn järjestykseen. Pienillä elementeillä voit tuoda persoonallista tyyliä.
 8. Toiminnallisuus: Mieti myös sisustuksen toiminnallisuutta. Huolehdi, että huonekalut ja säilytysratkaisut palvelevat tarpeitasi ja helpottavat arkea.
 9. Tekstiilit: Valitse tekstiilit huolella ja harkiten. Laadukkaat ja miellyttävät tekstiilit, kuten pehmeät vuodevaatteet ja laadukkaat pyyhkeet, tekevät eron sisustuksen tuntumaan.
 10. Kokeile rohkeasti: Sisustaminen on luovaa puuhaa, joten älä pelkää kokeilla erilaisia ideoita ja yhdistelmiä. Parhaimmat sisustusratkaisut saattavat syntyä juuri rohkeiden kokeilujen kautta.

Muista, että sisustaminen on henkilökohtainen asia, ja voit luoda juuri sellaisen sisustuksen kuin itse haluat. Kuuntele omia mieltymyksiäsi ja tee valintoja, jotka tekevät sinut tyytyväiseksi ja kotisi viihtyisäksi.

Yksi kommentti artikkeliin ”Vinkki: Sisustukseen vaihtoehtoja Hemtexiltä”

Vastaa

Edullisesti matkalle - lentäen