SP-Kodit: Löydä unelmiesi koti Säästöpankin ammattilaisten avulla

Oma koti kullan kallis, kuuluu vanha sanonta. Mutta oman kodin hankinta on monelle elämän suurin päätös ja taloudellinen panostus. Siksi kodin valintaan kannattaa panostaa aikaa ja vaivaa. Ja mikä olisikaan parempi kumppani kodin etsintään kuin luotettava ja asiantunteva SP Koti?

SP Koti ovat osa Säästöpankkiryhmää, joka on tunnettu suomalaisesta omistajuudestaan ja vahvasta paikallisuudestaan. SP Kodit tarjoavat kattavat kiinteistönvälityspalvelut niin asunnon myyjille, ostajille kuin vuokraajillekin. Olipa haaveissasi sitten kaupunkiasunto, omakotitalo, vapaa-ajan asunto tai sijoituskohde, SP Kodit auttavat sinua löytämään juuri oikean kodin.

Miksi valita SP Koti?

SP Kodit erottuvat edukseen muista kiinteistönvälittäjistä monella tapaa:

 • Paikallisosaaminen: SP Kodit tuntevat läpikotaisin alueensa asuntomarkkinat ja hintatason. He osaavat neuvoa sinua realistisesti ja auttaa sinua tekemään järkeviä päätöksiä.
 • Asiantuntemus: SP Kotien välittäjät ovat kokeneita ammattilaisia, joilla on vankka koulutus ja laaja tietämys kiinteistöalasta. He hoitavat asuntokaupat luotettavasti ja turvallisesti alusta loppuun.
 • Henkilökohtainen palvelu: SP Kodit kuuntelevat tarkasti toiveitasi ja tarpeitasi. He räätälöivät palvelunsa juuri sinulle sopivaksi ja auttavat sinua löytämään kodin, joka vastaa unelmiasi.
 • Laaja verkosto: SP Kodit tekevät yhteistyötä Säästöpankkien kanssa, mikä tarjoaa sinulle monipuolisia rahoitus- ja vakuutusratkaisuja kodin oston yhteydessä.
 • Digitaaliset työkalut: SP Kodit hyödyntävät moderneja digitaalisia työkaluja, jotka helpottavat ja nopeuttavat asunnon etsintää ja myyntiä. Voit selata asuntoja verkossa, varata näyttöjä kätevästi ja saada sähköpostiisi ilmoituksia uusista kohteista.

Vinkkejä kodin etsintään ja myyntiin

Kodin etsintä tai myynti voi olla stressaavaa ja aikaa vievää. Mutta näillä vinkeillä voit tehdä prosessista sujuvamman ja onnistuneemman:

Kodin etsijälle:

 • Mieti tarkkaan, mitä haluat. Millainen koti sopii sinun elämäntilanteeseesi ja budjettiisi? Missä haluaisit asua? Mitkä ovat sinulle tärkeimmät kriteerit kodissa?
 • Tee taustatyötä. Tutustu eri alueisiin ja niiden hintatasoon. Selvitä, millaisia palveluita ja liikenneyhteyksiä alueella on.
 • Hyödynnä SP Kotien asiantuntemusta. Kerro välittäjälle toiveistasi ja anna heidän auttaa sinua löytämään sopivia kohteita.
 • Käy näytöillä. Älä tyydy pelkkiin kuviin, vaan mene paikan päälle katsomaan asuntoa. Kiinnitä huomiota asunnon kuntoon, pohjaratkaisuun, valaistukseen ja äänieristykseen.
 • Tee tarjous rohkeasti. Jos löydät mieleisesi kodin, älä epäröi tehdä tarjousta. SP Kotien välittäjät auttavat sinua neuvottelemaan hinnasta ja ehdoista.

Kodin myyjälle:

 • Panosta asunnon esittelyyn. Siivoa ja järjestä asunto huolellisesti. Korjaa mahdolliset viat ja puutteet. Ota ammattimaiset valokuvat asunnosta.
 • Hinnoittele asunto oikein. Pyydä SP Kotien välittäjältä arvio asunnon arvosta. Älä hinnoittele asuntoa liian korkealle, mutta älä myöskään alihinnoittele sitä.
 • Markkinoi asuntoa tehokkaasti. Hyödynnä SP Kotien verkostoa ja markkinointikanavia. Anna välittäjän hoitaa asuntonäytöt ja neuvottelut.
 • Ole valmis joustamaan. Asunnon myynti voi vaatia kompromisseja. Ole avoin neuvottelemaan hinnasta ja ehdoista ostajan kanssa.

SP Kodit ja vastuullisuus

SP Kodit ovat sitoutuneet vastuulliseen kiinteistönvälitykseen. He noudattavat alan eettisiä ohjeita ja toimivat läpinäkyvästi ja reilusti kaikkia osapuolia kohtaan. SP Kodit huomioivat myös ympäristönäkökohdat toiminnassaan ja kannustavat asiakkaitaan energiatehokkaisiin ratkaisuihin.

SP Koti on enemmän kuin välittäjä

SP Koti ei ole vain välittäjä, vaan kumppani koko asumisen matkallasi. He tarjoavat sinulle tukea ja neuvoja kaikissa asumiseen liittyvissä asioissa, kuten remontoinnissa, sisustamisessa, muutossa ja vakuutuksissa. SP Koti haluaa, että olet tyytyväinen uuteen kotiisi ja viihdyt siellä pitkään.

Löydä lähin SP Kotisi

SP Kodeilla on laaja toimipisteverkosto ympäri Suomea. Löydät helposti lähimmän SP Kotisi verkkosivuilta tai soittamalla asiakaspalveluun. Voit myös varata ilmaisen arviokäynnin, jossa SP Kotien välittäjä tulee käymään luonasi ja kertoo sinulle lisää palveluistaan.

Tutustu SP Kotien tarinoihin

SP Kotien verkkosivuilla voit lukea inspiroivia tarinoita ihmisistä, jotka ovat löytäneet unelmiensa kodin SP Kotien avulla. Voit myös seurata SP Kotien sosiaalisen median kanavia, joissa jaetaan ajankohtaista tietoa asuntomarkkinoista, asumisen trendeistä ja SP Kotien tapahtumista.

SP Koti – unelmiesi kodin asialla

Kun valitset SP Kodin, valitset luotettavan, asiantuntevan ja henkilökohtaisen kumppanin kodin etsintään tai myyntiin. SP Koti auttaa sinua tekemään elämäsi tärkeimmän päätöksen ja löytämään kodin, jossa voit olla oma itsesi.

Lue myös: Omakotitalo, rivitalo vai kerrostalo? – Mikä on paras asumismuoto sinulle?

Vastaa

Edullisesti matkalle - lentäen