Lainaa verkossa: Nopea apu arjen yllättäviin menoihin

Verkossa lainan hakeminen on noussut viime vuosina yhä suositummaksi tavaksi rahoittaa yllättäviä menoja tai toteuttaa haaveita. Lainan hakeminen verkossa on nopeaa ja helppoa, ja lainapäätöksen saa usein jo samana päivänä. Verkossa on tarjolla laaja valikoima erilaisia lainoja, joten jokaiselle löytyy varmasti tarpeisiinsa sopiva vaihtoehto.

Tässä artikkelissa tarkastelemme lainan hakemista verkossa tarkemmin. Käymme läpi lainanhaun eri vaiheet, kerromme yleisimmistä lainatyypeistä ja annamme vinkkejä sopivan lainan löytämiseen.

Lainanhakemisen vaiheet

Lainaa verkossa on helppoa ja nopeaa. Seuraavassa on lyhyt kuvaus lainanhakemisen eri vaiheista:

 1. Valitse lainantarjoaja: Verkossa on tarjolla useita eri lainantarjoajia, joten on tärkeää vertailla eri vaihtoehtoja ja valita itselleen sopivin. Voit vertailla lainoja esimerkiksi Sortterin tai Lendo.fi:n kaltaisten lainanvertailupalveluiden avulla.
 2. Täytä lainahakemus: Kun olet valinnut lainantarjoajan, voit täyttää lainahakemuksen sen verkkosivuilla. Hakemuksessa sinun tulee antaa tietoja tuloistasi, menoistasi ja velvoitteistasi.
 3. Saat lainatarjouksen: Lainantarjoaja tekee hakemuksesi perusteella lainatarjouksen. Tarjouksessa mainitaan lainan summa, korko, takaisinmaksuaika ja muut ehdot.
 4. Hyväksy tarjous ja nosta laina: Jos olet tyytyväinen tarjoukseen, voit hyväksyä sen ja nostaa lainan pankkitilillesi.

Yleisimpiä lainatyyppejä

Verkossa on tarjolla useita erilaisia lainoja. Yleisimpiä lainatyyppejä ovat:

 • Kulutusluotto: Kulutusluotto on vakuudeton laina, jota voidaan käyttää mihin tahansa tarkoitukseen. Kulutusluottojen korot ovat yleensä korkeammat kuin vakuudellisten lainojen.
 • Joustoluotto: Joustoluotto on tililuotto, josta voit nostaa rahaa tarpeen mukaan. Joustoluottojen korot ovat yleensä vaihtuvia.
 • Asunnon lisälaina: Asunnon lisälaina on laina, jota voidaan käyttää asunnon remontointiin tai muihin asunnon arvoon vaikuttaviin toimenpiteisiin. Asunnon lisälainan korko on yleensä sidottu asuntolainojen korkoon.
 • Autolaina: Autolaina on vakuudellinen laina, jota voidaan käyttää auton ostamiseen. Autolainan korko on yleensä sidottu auton arvoon.

Vinkkejä sopivan lainan löytämiseen

Kun haet lainaa verkossa, on tärkeää ottaa huomioon seuraavat asiat:

 • Lainan korko: Vertaile eri lainantarjoajien korkoja ja valitse itsellesi sopivin vaihtoehto.
 • Lainan takaisinmaksuaika: Valitse laina, jonka takaisinmaksuaika sopii omaan taloudelliseen tilanteeseesi.
 • Lainan ehdot: Lue lainan ehdot huolellisesti ennen kuin hyväksyt tarjouksen. Varmista, että ymmärrät kaikki lainan ehdot ja olet tyytyväinen niihin.
 • Lainan kustannukset: Ota huomioon myös lainan muut kustannukset, kuten lainan avauspalkkio ja tilinhoitopalkkiot.

Lainan hakeminen verkossa on helppoa ja nopeaa

Lainan hakeminen verkossa on helppoa ja nopeaa, ja lainapäätöksen saa usein jo samana päivänä. Verkossa on tarjolla laaja valikoima erilaisia lainoja, joten jokaiselle löytyy varmasti tarpeisiinsa sopiva vaihtoehto. Kun haet lainaa verkossa, on tärkeää vertailla eri vaihtoehtoja ja valita itselleen sopivin lainantarjoaja.

Lue myös: Airfryer (diginyt.fi)

2 kommenttia artikkeliin ”Lainaa verkossa: Nopea apu arjen yllättäviin menoihin”

Vastaa

Edullisesti matkalle - lentäen