Säästä talouskuluissa – tilaa Matsmartin kautta

Oletko jo kuullut Matsmartista? 

Matsmartin kautta voit pelastaa ruokaa ja säästää samalla rahaa.

Hävikkiruokaa verkossa myyvän Matsmartin suomalaiset asiakkaat pelastivat yli 1,2 miljoonaa kiloa ruokaa hävikiltä viime vuonna, mikä vastaa 1 889:ää tonnia hiilidioksidipäästöjä. Saman verran CO2-päästöjä syntyisi 1 765:ä edestakaisesta Helsinki—Lontoo-lennosta. 

Toimitusaika, 3-6 arkipäivää. Ilmainen toimitus alk. 50€ tilauksissa. Matsmart on perustettu vuonna 2014.

  • Postin noutopiste tilaus (alk. 3,90€)
  • Budbee kotiinkuljetus alk. 3,80€ (pääkaupunkiseudulla)
  • Postin kotiinkuljetus (alk. 9,90€)

Matsmart on verkkokauppa, joka myy lähellä parasta ennen -päivämäärää olevia elintarvikkeita ja muita tuotteita. Tämä mahdollistaa huomattavat alennukset normaalihintoihin verrattuna. Tilatessasi ruokatarvikkeita Matsmartin kautta, voit säästää merkittävästi talouskuluissasi, erityisesti päivittäisissä ruokaostoksissa.

Vähemmän hävikkiä

Matsmartin toimintamalli vähentää ruokahävikkiä, sillä se ostaa ylijäämätuotteita, joita muutoin saattaisi päätyä hävitettäväksi. Tämä tarkoittaa, että tuotteet, jotka ovat vielä täysin syötäviä ja käyttökelpoisia, saavat uuden mahdollisuuden päätyä kuluttajien ruokapöytiin. Näin ollen voit myös omalta osaltasi edistää kestävämpää kulutusta ja vähentää ruokahävikkiä.

Laaja valikoima tuotteita

Matsmart tarjoaa laajan valikoiman elintarvikkeita, juomia, kosmetiikkaa, kodin tarvikkeita ja paljon muuta. Voit tehdä ostokset yhdellä kertaa monista eri tuotekategorioista, mikä helpottaa arjen taloushallintaa ja säästää aikaa.

Helppo ja kätevä tilausprosessi

Matsmartin verkkokauppa tarjoaa helpon ja kätevän tilausprosessin. Voit tehdä ostokset suoraan verkossa, jolloin sinun ei tarvitse kuluttaa aikaa ruokaostoksilla fyysisissä kaupoissa. Tämä voi auttaa sinua hallitsemaan paremmin aikaa ja resursseja.

Kotiinkuljetus

Matsmart tarjoaa myös kotiinkuljetuspalvelun, joka tekee ostosten saamisen kotiovelle vaivattomaksi. Voit tilata tuotteet suoraan kotiisi ilman tarvetta tehdä erillisiä reissuja kauppaan.

Ajankohtaiset tarjoukset ja kampanjat

Matsmartilla on usein erilaisia tarjouksia ja kampanjoita, joissa voit tehdä edullisia löytöjä. Seuraa sivustoa ja tilaa uutiskirje, jotta pysyt ajan tasalla parhaista tarjouksista.

Joustavat maksutavat

Matsmart tarjoaa useita erilaisia maksutapoja, joten voit valita itsellesi sopivimman tavan suorittaa maksut.

Ympäristöystävällisyys

Tilatessasi Matsmartin kautta, tuet samalla ympäristöystävällisempää kuluttamista, sillä toimintamalli auttaa vähentämään ruokahävikkiä ja siten myös ruoantuotannon aiheuttamaa ympäristökuormitusta.

Säästä aikaa ja vaivaa

Matsmartin kautta tilaaminen säästää aikaa ja vaivaa ruokaostoksilla käynnistä sekä mahdollistaa monipuolisen valikoiman kautta helpomman ja nopeamman shoppailun.

Tue hyväntekeväisyyttä

Matsmart tekee myös yhteistyötä hyväntekeväisyysjärjestöjen kanssa, joten tilaamalla heidän kauttaan voit tukea samalla erilaisia hyviä tarkoituksia.

Lopuksi, muistathan aina verrata hintoja myös muiden palveluiden ja kauppojen kanssa, jotta varmistat, että teet edullisimmat mahdolliset ostokset ja säästät eniten talouskuluissa.

Yksi kommentti artikkeliin ”Säästä talouskuluissa – tilaa Matsmartin kautta”

Vastaa

Edullisesti matkalle - lentäen