Energiaa arkeen – oletko testannut Puhti.fi palveluita

-> tämä artikkeli sisältää mainoslinkkejä puhti.fi palveluihin

Yleiskatsaus Puhdin tarjoamista palveluista

Puhti tarjoaa monipuolisen valikoiman testejä, jotka antavat tarkan kuvan terveydentilastasi. Ei pelkkää jargonia ja numeroita; Puhti tarjoaa tulokset selkeässä, helppolukuisessa muodossa.

Mukana on useita mittareita, kuten täydellinen verenkuva, kolesterolitasot ja D-vitamiini, jotka tarjoavat kattavan katsauksen kehosi toimintaan. Näiden avulla voit suunnitella terveydenhuoltotoimenpiteitä tarkemmin ja tehokkaammin.

Selkeyttä ja nopeutta

Olemme tehneet testien ottamisen yksinkertaiseksi ja nopeaksi. Ei tarvita lääkärin lähetettä, ja näytteenotto onnistuu hetkessä useilla paikkakunnilla ympäri Suomen.

Edullinen hinnoittelu ja nopeat tulokset tekevät Puhdista houkuttelevan vaihtoehdon niille, jotka haluavat ymmärtää terveyttään paremmin ilman viivästyksiä tai ylimääräisiä kustannuksia.

Puhti terveystarkastuksen merkitys

Puhti-terveystarkastus ei ole vain yksittäisten arvojen tarkistus, vaan kokonaisvaltainen terveyden arviointi. Se sisältää yli 30 erilaista mittaria, jotka kartoittavat kehosi tilan monipuolisesti.

Mittarit kattavat useita kehon toimintoja, mukaan lukien kilpirauhasen, maksan ja munuaisten tilan. Näin saat kokonaiskuvan terveydestäsi ja voit tehdä informoituja päätöksiä tulevasta.

Puhti-terveystarkastus ja elintapasairauksien ehkäisy

Tarkoituksena ei ole pelkästään sairauksien havaitseminen, vaan myös elintapasairauksien ehkäisy. Puhti kiinnittää huomiota niihin tekijöihin, jotka voivat vaikuttaa terveyteesi pitkällä aikavälillä.

Hyödyntämällä näitä tietoja voit parantaa hyvinvointiasi ja välttää mahdollisia terveysriskejä tulevaisuudessa. Tämä on investointi, joka maksaa itsensä takaisin monin tavoin.

Miksi valita Puhti?

  • Helppokäyttöisyys ja nopeus
  • Edullinen hinnoittelu
  • Laaja valikoima testejä
  • Selkeät ja ymmärrettävät tulokset
  • Mahdollisuus lääkärin etäkonsultaatioon

Tulokset ja seuranta

Tulokset tallennetaan Oma Puhti -palveluun, josta ne ovat helposti saatavilla. Ne ovat yleensä valmiina jo seuraavana päivänä, ja voit myös tilata etäkonsultaation lääkäriltä suoraan palvelusta.

Jos sinulla on kysyttävää tai epäilyksiä sairauksista, voit saada ammattilaisten neuvot nopeasti ja helposti. Puhti tekee terveyden seurannasta helppoa ja saavutettavaa.

Tulosten hyödyntäminen

Ei riitä, että saat tulokset; Puhti tekee niiden ymmärtämisestä helppoa. Selkeiden raporttien ansiosta voit viedä tulokset suoraan lääkärille tai ravitsemusterapeutille, jotka voivat antaa sinulle yksilöllisiä ohjeita.

Näin voit tehdä tietoisia valintoja terveytesi suhteen ja kohdentaa toimenpiteitä juuri niihin asioihin, jotka vaativat huomiota.

Vastaa

Edullisesti matkalle - lentäen