Löydä remppaasi ammattilainen: Remppatori auttaa

-> Tämä artikkeli sisältää mainoslinkin Remppatorin palveluihin

Remppatori on palvelu, joka auttaa löytämään ammattilaisia erilaisiin remontteihin. Palvelu tarjoaa käyttäjille mahdollisuuden selata ja verrata eri remonttialan ammattilaisten profiileja, arvosteluja ja hintoja. Remppatorin avulla asiakas voi nopeasti ja helposti löytää sopivan ammattilaisen remonttitarpeisiinsa, olipa kyse sitten pienemmistä korjauksista tai suuremmista remonttihankkeista.

Käyttäjät voivat hakea palvelusta erikoistuneita ammattilaisia, kuten sähköasentajia, putkiasentajia, maalareita ja rakennusmiehiä. Palvelun käyttäminen on yleensä ilmaista asiakkaille, ja se tarjoaa helpon tavan saada useita tarjouksia eri yrityksiltä. Näin asiakas voi verrata hintoja ja palveluita, mikä auttaa tekemään tietoisen päätöksen.

Miten Remppatori toimii

Asiakkaana sinun tarvitsee vain rekisteröityä palveluun, minkä jälkeen voit luoda remonttiprojektillesi kuvaavan ilmoituksen. Ilmoituksessa kannattaa kuvata remontin laajuus, toivotut työt ja aikataulu mahdollisimman tarkasti. Kun ilmoitus on julkaistu, eri ammattilaiset voivat tehdä tarjouksia projektistasi.

Tarjouksia vertaillessasi on tärkeää ottaa huomioon paitsi hinta, myös ammattilaisten kokemus, asiakasarvostelut ja aikaisemmat työnäytteet. Remppatorin kautta on mahdollista myös keskustella suoraan ammattilaisten kanssa, mikä auttaa tarkentamaan yksityiskohtia ja sopimaan työn ehdoista.

Askel 1: Kirjoita kuvaileva ilmoitus työstä

Ilmoituksen otsikko: Kattavan remontin toteutus 100 m² omakotitalossa

Kuvaus: Haemme pätevää ja luotettavaa rakennusyritystä toteuttamaan kattavan remontin 100 m² omakotitaloomme. Talomme on rakennettu 1980-luvulla, ja remontin tarkoituksena on päivittää sen ulkoasu ja sisätilat nykyaikaisiksi. Remonttiin sisältyy:

 • Kylpyhuoneen täydellinen uusiminen: Uusien laattojen asennus, vesieristyksen tekeminen, uusien kalusteiden asennus (suihku, wc-istuin, lavuaari).
 • Keittiön modernisointi: Vanhojen kaapistojen purkaminen, uusien kaapistojen ja kodinkoneiden asennus.
 • Olohuoneen ja makuuhuoneiden pintaremontti: Seinien maalaus, tapetointi, lattiamateriaalin vaihto.
 • Lämmitysjärjestelmän päivitys: Vanhan lämmitysjärjestelmän purkaminen ja uuden asentaminen.
 • Sähköjärjestelmän tarkistus ja uusiminen tarvittaessa.

Aikataulu: Haluaisimme, että remontti alkaa toukokuun alussa ja valmistuu elokuun loppuun mennessä.

Tarjoa rohkeasti palveluitasi! Toivomme saavamme ammattitaitoista palvelua, huolellista työnjälkeä ja realistisen arvion remontin kestosta ja kustannuksista. Kiinnitämme huomiota myös aikaisempiin referensseihinne ja asiakasarvioihinne.

Askel 2: Vastaukset ja tarjoukset

Saatuaan ilmoituksen, pätevät ammattilaiset ja yritykset voivat esittää tarjouksiaan työstä. Käyttäjä saa nämä tarjoukset Remppatori-profiilinsa viesteihin, jolloin hän voi helposti verrata niitä keskenään. Näin hän voi valita itselleen sopivimman tekijän huomioiden hinta-laatusuhteen, ammattilaisen kokemuksen ja aikaisempien asiakkaiden palautteen.

Askel 3: Vertaile, valitse ja arvioi

Kun sopiva tekijä on valittu ja työ suoritettu, käyttäjä voi arvioida saamansa palvelun ja jakaa kokemuksensa Remppatorissa. Tämä arviointi auttaa muita käyttäjiä heidän päätöksenteossaan ja edistää läpinäkyvyyttä ja luottamusta palvelun sisällä. Yritysten profiilisivuilla olevat tiedot, pätevyydet ja aikaisemmat arvioinnit ovat myös tärkeä osa vertailu- ja valintaprosessia.

Asiakasarviot ja kokemukset

Asiakasarviot ovat olennainen osa Remppatorin toimintaa. Ne tarjoavat arvokasta tietoa muiden asiakkaiden kokemuksista eri ammattilaisten kanssa. Arviot voivat kattaa niin työn laadun, ammattilaisen asenteen, aikataulun noudattamisen kuin hinta-laatusuhteenkin.

On suositeltavaa lukea useita arvioita ennen ammattilaisen valintaa. Arviot antavat kuvan siitä, miten ammattilainen on suoriutunut aikaisemmissa projekteissa ja miten hän on kommunikoinut asiakkaiden kanssa. Positiiviset kokemukset lisäävät luottamusta, kun taas negatiiviset arviot voivat olla varoitusmerkkejä.

Hintavertailu ja tarjoukset

Remppatorin suuri etu on hintavertailun helppous. Asiakkaat voivat saada useita tarjouksia lyhyessä ajassa ja vertailla niitä keskenään. Tämä auttaa löytämään kilpailukykyisen hinnan samalla, kun voidaan varmistaa, että palvelun laatu vastaa odotuksia.

On tärkeää muistaa, että halvin tarjous ei aina ole paras valinta. Laadukkaan työn merkitys on erityisen suuri remontoinnissa, joten ammattitaidon ja kokemuksen arvoa ei pidä aliarvioida. Hinnan ja laadun välinen tasapaino on avain onnistuneeseen remonttiin.

Palvelun helppokäyttöisyys

Remppatorin käyttöliittymä on suunniteltu helppokäyttöiseksi, jotta eri käyttäjäryhmät voivat helposti navigoida ja käyttää palvelua. Rekisteröityminen on yksinkertaista, ja palvelun käyttäminen ei vaadi erityisiä teknisiä taitoja.

Palvelun selkeys ja helppokäyttöisyys auttavat käyttäjiä keskittymään olennaiseen: sopivimman ammattilaisen löytämiseen heidän tarpeisiinsa. Käyttöliittymän intuitiivisuus myös nopeuttaa prosessia, mikä on tärkeää, kun remontin aloittaminen on ajankohtaista.

Yhteenveto: Remppatorin edut

 • Ammattilaisten vertailu: Pääset vertailemaan eri ammattilaisten profiileja, hintoja ja arvosteluja.
 • Hintavertailu: Saat useita tarjouksia, mikä helpottaa kilpailukykyisen hinnan löytämistä.
 • Asiakasarviot: Arviot tarjoavat tärkeää tietoa ammattilaisten aikaisemmista suorituksista.
 • Helppokäyttöisyys: Käyttöliittymä on suunniteltu intuitiiviseksi ja helppokäyttöiseksi.
 • Suora kommunikaatio: Voit keskustella suoraan ammattilaisten kanssa tarkentaaksesi yksityiskohtia.

Mikä on Remppatori?

Remppatori on markkinapaikka, joka yhdistää remonttitarpeisiin ammattilaisia. Se on osa laajempaa verkostoa, johon kuuluu norjalainen Mittanbudi, Ruotsin Servicefinder ja Tanskan 3byggetilbud. Mittanbudi, perustettu vuonna 2009, on Norjan johtava markkinapaikka remonttitöille ja tarjoaa mallin, jota Remppatori noudattaa.

Remppatorin tavoitteena on tehdä remontin toteuttaminen mahdollisimman helpoksi ja turvalliseksi asiakkailleen. Tässä tavoitteessa he ovat hyvin tarkkoja siitä, mitä yrityksiä palveluun rekisteröidään. Yritysten on täytettävä tietyt vaatimukset: niiden on oltava asianmukaisesti rekisteröityjä ja niiden taloustietojen on oltava kunnossa. Asiakasarvioiden merkitys on Remppatorille tärkeä, ja he tarjoavat mahdollisuuden tarkistaa aikaisempien käyttäjien arviointeja yritysten profiilisivuilla.

Palvelun kautta voi löytää ammattilaisia monenlaisiin töihin, pienistä tehtävistä, kuten pistorasioiden asennuksesta, aina suurempiin hankkeisiin, kuten omakotitalon julkisivumuutoksiin tai salaojitukseen. Remppatorin avulla asiakkaat voivat olla varmoja siitä, että löytävät luotettavia ja päteviä ammattilaisia remonttitöihinsä.

Remppatori on osa Schibsted SMB Oy:tä, joka puolestaan kuuluu laajempaan Schibsted-konserniin. Schibsted tarjoaa lukuisia muita palveluita, kuten Torin, Oikotien eri osa-alueet (Asunnot, Työpaikat), Rakentaja.fi:n sekä Qasan. Näiden palveluiden kautta Schibsted tarjoaa laajan kirjon erilaisia palveluita ja ratkaisuja kuluttajien ja yritysten tarpeisiin.

38 kommenttia artikkeliin ”Löydä remppaasi ammattilainen: Remppatori auttaa”

 1. Päivitysilmoitus: Koirat ja sisustus - Intomoda

Vastaa

Edullisesti matkalle - lentäen